produse

Aparate de ras (3)

Se adaptează la orice barbă, cu ajutorul tehnologiei AutoSensing. Tehnologia inovatoare Braun AutoSensing îți analizează barba de 13 ori pe secunda și adaptează puterea motorului aparatului de tuns în funcție de grosime acesteia, asigurând o tundere fără efort pentru orice tip de barbă. Motorul asigură un plus de putere exact acolo unde este nevoie, permițând aparatul de tuns Braun să ofere o performanță fără precedent, prin comparație cu toate generațiile anterioare de aparat de tuns Braun.

299,99 Lei

Aparat de bărbierit electric Philips Shaver 7000 S7783/55
Stoc magazin limitat
(0)
(0 review-uri)

Bărbierit eficient, protecţie avansată a pielii. Aparatul Philips Seria 7000 alunecă delicat pe pielea ta, tăind în acelaşi timp eficient fiecare fir de păr - chiar şi pentru o barbă crescută timp de 3 zile. Echipat cu tehnologie SkinIQ avansată, aparatul de ras detectează, se adaptează şi se ghidează pentru mişcarea corectă, pentru o mai bună protecţie a pielii.

PRP: 1.299,99 Lei
Diferență: 400,00 Lei
899,99 Lei

Aparatul de ras Braun Series 8 oferă confort pielii şi barbieritului. Capul de precizie tunde părul chiar şi în zonele cele mai dificile, pentru rezultate finale impecabile. Tehnologia Sonic emite micro-vibraţii, astfel încat capul aparatului de ras să alunece pe piele în timpul bărbieritului. Acest aparat de ras este potrivit pentru barbierit chiar şi sub apă.

1.654,99 Lei