produse

Blendere de mână (28)

Blender de mână BOSCH ErgoMixx MSM66120, 600W, Alb
Ultimul în stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Nu vei mai lăsa acest blender din mână. Motor puternic de 600W pentru rezultate perfecte 12 trepte de viteză potrivite pentru toate tipurile de utilizări și funcţie Turbo pentru putere maximă cu o simplă atingere de buton. Minitocător pentru mărunţire rapidă de nuci, ierburi, brânză şi ceapă. Piciorul blenderului cu patru lame ascuţite asigură pasarea, mărunţirea şi mixarea mult mai uşoară a alimentelor. Foarte uşor, cu mâner ergonomic, confortabil şi protecţie anti-alunecare.

PRP: 315,99 Lei
Diferență: 116,00 Lei
199,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Surprinzător de simplu cu Bosch ErgoMixx: Rezultate perfecte. Confort optim. Motor de 800 W: suficient de puternic pentru a procesa chiar și cele mai dificile ingrediente Cuțitul cu 4 lame este ideal pentru o mărunțire optimă, iar funcția AntiSplash asigură amestecarea ingredientelor fără stropire. Viteză variabilă: 12 trepte de putere și funcție Turbo pentru consistența perfectă a oricărei compoziții. Cablu spiralat: extensibil pentru mai multă flexibilitate în utilizare Aparat de mărunțit și tel pentru o varietate de preparate

PRP: 352,99 Lei
Diferență: 123,00 Lei
229,99 Lei

Putere mare pentru pasare eficientă, funcție de vacuum și accesorii cu sistem de vidare. Te poți bucura de alimente proaspete în fiecare zi. Funcție de vacuum și accesorii cu sistem de vidare incluse: elimină aerul din accesoriile speciale cu sistem de vidare, pentru a îți menține proaspete alimentele o perioadă mai îndelungată.

PRP: 453,99 Lei
Diferență: 154,00 Lei
299,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
PRP: 446,99 Lei
Diferență: 97,00 Lei
349,99 Lei

Simte confortul și gustul deplin. Puterea maximă a motorului Bosch de 1000W - suficient de puternic pentru a procesa ele mai dificile ingrediente. QuattroBlade - asigură o mărunțire optimă și o pasare fină cu ajutorul funcției AntiSplash, împotriva stropirii.

PRP: 496,99 Lei
Diferență: 117,00 Lei
379,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
Blender de mână BOSCH Seria 6 ErgoMaster MSM6M821, 1200W, Stainless Steel
Stoc magazin limitat: 16.01.2023
(0)
(0 review-uri)
PRP: 573,99 Lei
Diferență: 114,00 Lei
459,99 Lei

Combinația optimă dintre putere și control pentru rezultate perfecte. Puterea maximă a motorului Bosch de 1000W: suficient de puternic pentru a procesa ele mai dificile ingrediente. Tehnologia QuattroBlade Pro anti-sucțiune: cuțitul cu 4 lame asigură pasarea eficientă. Carcasă din oțel inoxidabil cu mâner moale, ergonomic pentru o prindere confortabilă și sigură.

PRP: 698,99 Lei
Diferență: 199,00 Lei
499,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Putere mare pentru pasare eficientă, funcție de vidare și accesorii cu sistem de vidare. Te poți bucura de alimente proaspete în fiecare zi. Accesorii pentru vidare incluse: elimină aerul din caserolele sau pungile pentru vidare pentru a îți menține proaspete alimentele o perioadă îndelungată. Motor de 1000W : suficient de puternic pentru a procesa chiar și cele mai dificile ingrediente. QuattroBlade Pro: cuțit cu 4 lame din oțel inoxidabil pentru pasare eficientă. Carcasă din oțel inoxidabil cu mâner moale, ergonomic pentru o prindere confortabilă și sigură. Viteză variabilă: 12 trepte de putere și funcție Turbo pentru consistența perfectă a oricărei compoziții.

PRP: 702,99 Lei
Diferență: 203,00 Lei
499,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

●Cel mai performant și mai puternic mixer Braun.Braun vine în ajutorul pasionaților de gătit și îi inspiră să creeze mâncăruri unice cu noul mixer vertical, de ultima generație, MQ9135XI. Acest mixer impresionează nu numai prin versatilitate și ușurință în utilizare, ci și prin caracteristici noi, inovatoare, precum tehnologia Active PowerDrive care garantează rezultate de amestecare de până la 6 ori mai fine și o execuție cu până la 60% mai rapidă datorită motorului sau de 1200W. Cu nouă tehnologie ActiveBlade, lamele se deplasează în sus și în jos pentru a transformă cu ușurință cele mai dure ingrediente în cele mai delicioase creații, cu 40% mai puțin efort și acoperind cu până la 250% mai multă suprafață de tăiere.

●Control inteligent al vitezei.Rezultate perfecte prin simpla apasare a unui buton cu ajutorul tehnologiei Imode. Puteti alege dintre cele 3 moduri de viteza in functie de preparatul pe care doriti sa il pregatiti: treapta mica de viteza pentru ingredientele moi, treapta mare pentru cele mai dure ingrediente iar Pulse atunci cand doriti sa taiati uniform sau sa zdrobiti gheata. Puteti prepara cu usurinta toate retetele cu o singura mana, schimband viteza in timp real, fara intreruperi, datorita sistemului Advanced SmartSpeed. Mixerul Braun contine accesorii pe care le puteti utiliza pentru a pregati o gama larga de preparate. Telul poate fi utilizat atunci cand doriti sa pregatiti maioneza de casa sau frisca. Blenderul de mana are in plus un pahar care faciliteaza masurarea ingredientelor si va permite sa amestecati o cantitate mai mare de alimente. Tocatorul de 500 ml marunteste de la carne, branza tare, nuci, ierburi, pana la legume si fructe, in cateva secunde.

●Bucurați-vă de texturi cremoase și mixare fără efort până și a celor mai dure ingrediente. Acest mixer vertical este dotat cu tehnologia Powerbell Plus, concepută cu o lamă de frezare suplimentară pentru o extra-tăietură per rotație, care amestecă și pasează alimente întregi în câteva secunde, rezultând o textura cremoasa și super fină.

●Bucurați-vă de rezultate perfecte fără a face mizerie. Tehnologia POWERBell patentată de Braun a fost proiectată împreună cu SPLASHControl, care împiedică stropirea alimentelor și are rezultate de amestecare mult mai fine. Dvs. și bucătăria dvs. veți rămâne curate și fără pete.

PRP: 639,99 Lei
Diferență: 140,00 Lei
499,99 Lei

Faceti cunostinta cu blenderul vertical reincarcabil, marca Cuisinart, ce impreuna cu gama sa de accesorii, este perfect pentru a efectua o multitudine de preparate culinare, prin amestecare, mixare, emulsionare, batere si tocare.

PRP: 589,99 Lei
Diferență: 60,00 Lei
529,99 Lei

Produsul emblematic MultiQuick 9 de la Braun a devenit și mai bun. Vă prezentăm caracteristici noi, de ultimă generație, precum tehnologia Active PowerDrive care are ca rezultat o performanță cu până la 60% mai rapidă* datorită motorului de 1200 W și tehnologiei ActiveBlade, cu lame care se deplasează în sus și în jos pentru a transforma ușor cele mai tari ingrediente în cele mai delicioase creații culinare. Și cu noua tehnologie imode, puteți alege între 3 moduri de viteză: pulsare, scăzută și înaltă, pentru a personaliza puterea de amestecare în intervale practice de viteză adaptate tuturor activităților.

PRP: 928,99 Lei
Diferență: 179,00 Lei
749,99 Lei