produse

Rate

Rate fără dobândă cu card bancar.


La magNET.ro puteți achita în rate fără dobândă, în funcție de cardul dumneavoastră de cumpărături! Analizați mai jos numărul standard de rate pentru fiecare bancă!

 

 

 magNET.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.  

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.  

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank. 

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 6 rate fara dobanda. 

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.

 


Dacă aveți nevoie să cumpărați ceva astăzi, însă nu dispuneți de toată suma, cardul de cumpărături vă poate ajuta. Beneficiați astfel de produsele pe care vi le doriți, iar plata acestora o puteți face în rate. STAR Forte vă oferă șansa de a achita online în 1 până la 6 rate fără dobândăPentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă trebuie doar să selectați opțiunea de plată “Plata online în rate fără dobândă”.

Nu aveți încă STAR Forte? Aflați atunci toate avantajele programului STAR și aplicați acum pentru un card de cumpărături:
  - în orice unitate a Băncii Transilvania;
  - online pe www.starbt.ro;
  - telefonic (la Call Center BT): 0264.594.337;
  - telefonic (pentru rețele mobile sau din străinatate): 0800.80.CARD (2273) - din rețeaua Romtelecom.


Avantajele de a avea un Card Star de la Banca Transilvania:
- rate fără dobândă;
- perioadă de grație de până la 56 de zile;
- comision zero la toate cumpărăturile;
- plăți sigure pe internet.
 


 

Foloseşte Bonus Card de la Garanti BBVA şi vei beneficia de bonus, de rate fără dobândă și de una dintre cele mai mari rețele de parteneri din România.

Bonus Card de la Garanti BBVA - primul card de credit cu cip din România ce îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături online. Poţi face cumpărături online extra-sigure, activând la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Plăteşte-ţi cumpărăturile în 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fără dobândă şi în plus beneficiezi de 0,5% bonus!

Pentru detalii, contactează operatorii de credite Garanti BBVA:

 -  www.bonuscard.ro 
  - serviciul de Relaţii Clienţi 0800 80 1234 număr de telefon gratuit, apelabil doar din reţelele fixe, sau + 40 21 200 94 94, număr de telefon cu tarif normal.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

 

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil doar pentru plati online, pe site-ul magNET.ro.

Prin cardul de cumparaturi Alpha Bank beneficiezi de:

·  1, 2, 3 ,4, 5 sau 6 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online

·  Plati sigure pe internet

Poti beneficia de 0 dobanda doar daca soldul nou, evidentiat in extrasul de cont emis de Alpha Bank, este platit integral pana la data scadentei.

Pentru asistenta poti apela, de luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 20:30 la:Tel Verde: 08008 alpha (08008 25742) – apel gratuit Telekom Romania;*alpha (*25742) – Orange si Vodafone;Apeluri internationale: (021) 455.99.99.

 


__________________________________________________________________________________________________________

ING Credit Card

Folosind cardul de cumparaturi ING Credit Card beneficiezi de 3 rate fara dobanda pentru cumpărăturile de peste 500 de lei.

La fiecare utilizare a cardului, plata se efectueaza integral, apoi primesti de la ING un SMS de informare. In maximum 10 zile de la plata, poti seta ratele prin ING Home’Bank sau prin raspuns la SMS.

In plus, beneficiezi de:
Rate fara dobanda, peste tot in lume*, in anumite conditii;

Poti primi cardul pe loc in orice ING Office.

Mai multe informatii legate de ING Credit Card gasiti aici.

Daca mai ai intrebari, poti contacta non-stop banca la: My’Line – Relatii Clienti:  *2ING sau *2464 sau apelabile atat din retele nationale, cat si din strainatate: Tel: 031 406 2ING sau  031 406 2464

* Cu exceptia tarilor cu risc crescut: Coreea de Nord, Cuba, Iran, Sudan si Siria.