produse

Aparate de gătit cu abur... (3)

Gătește mese copioase și sănătoase zi de zi. Bucură-te de toate beneficiile gătitului la abur și creează rețete delicioase ușor și simplu. Cele 2 boluri pot fi stivuite pentru o stocare compactă. Cronometrul de până la 60 de minute cu funcție de oprire automată, fereastra prentru verificarea nivelului de apă și posibilitatea de a umple aparatul cu apă sporesc confortul pentru ca tu să te poți bucura de savoarea preparatelor tale.

209,99 Lei -20%
mai ieftin cu 42,00 Lei
167,99 Lei

Descoperă noi arome gătind la aburi. Aparatul de gătit la abur Tefal Steam'N'Light dispune de 3 recipiente cu o capacitate totală de până la 10 L ce-ți vor permite să prepari până la 3 rețete diferite în același timp, chiar și deserturi delicioase datorită programului dedicat. Alege între cele 6 programe pre-setate potrivit tipului de preparat pe care dorești să-l gătesti sau folosește modul Manual cu timer integrat. Poți prepara chiar și legume congelate, direct din congelator, pentru acele momente când ești în întârziere. Steam'N'Light vine la pachet cu un accesoriu pentru prăjituri pentru a prepara până la 6 porții mici de desert, un bol dedicat pentru orez și o carte de rețete pentru a-ți oferi inspirație în bucătărie. Componentele aparatului, cu excepția celor electronice, sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară și pot fi depozitate cu ușurință atunci când nu folosești aparatul.

469,99 Lei -20%
mai ieftin cu 95,00 Lei
374,99 Lei

Cuisinart continuă să se autodepăşsească şi se adaptează constant celor mai exigente cerinţe în bucătărie, producând electrocasnice de calitate, cu adevarat multifuncţionale. Iar aparatul special pentru gătitul la aburi “Cook Fresh” este unul dintre cele mai bune!

1.149,99 Lei