produse

Sandwich maker (5)

-35 %

Uşor de folosit şi depozitat. Bucură-te de mese gustoase cu ajutorul sandwich maker-ului Croc Time! Acest sandwich maker pregătește sandwich-uri delicioase, de tip panini și carne la grătar, având plăci antiaderente și ușor de curățat. Poziția vericala și locul pentru stocarea cablului te vor ajuta să depozitezi aparatul oriunde în bucătăria ta! De asemenea, mânerele izolate și dispozitivul de blocare îți asigură și mai multă siguranță, iar indicatoarele luminoase Pornire/Oprire și final de preîncalzire te atenționează când aparatul este gata de utilizare.

184,99 Lei -35%
mai ieftin cu 65,00 Lei
119,99 Lei

-33 %

Panini gustoase preparate uşor. Sandvişuri şi gustări perfect rumenite în orice moment datorită acestui aparat de preparat sandvişuri cu temperatură înaltă şi putere ridicată şi plite pentru panini versatile. Se foloseşte cel mai uşor cu sistemul de blocare uşoară şi este cel mai uşor de depozitat cu opţiunea de depozitare compactă pe verticală.

199,99 Lei -33%
mai ieftin cu 65,00 Lei
134,99 Lei

Pentru gustări dulci sau sărate, în orice moment al zilei. Sandwich maker multifuncțional pentru sandwich-uri triunghiulare, de tip panini sau gofre. Snack Time este o soluție unică prin care poți obține cu ajutorul unui singur aparat trei rezultate diferite: sandwich-uri triunghiulare, de tip panini sau gofre. Practic, se vor obține cu succes atât gustări dulci cât și sărate, în orice moment al zilei.

389,99 Lei -26%
mai ieftin cu 100,00 Lei
289,99 Lei

Prepară gustări dulci și sărate folosind ingredientele tale favorite! Aparatul pentru sandwich-uri Tefal Snack XL îți oferă posibilitatea să prepari gustările tale favorite chiar în confortul locuinței tale! Plăcile sale de mari dimensiuni și adânci vor transforma ingredientele tale favorite în sandwich-uri delicioase pentru ca tu să le poți savura cu cei dragi. Plăcile sunt detașabile și interschimbabile cu cele pentru gofre printr-o simplă mișcare, astfel că vei putea să gofre delicioase decorate cu toppingurile tale favorite.

369,99 Lei -20%
mai ieftin cu 75,00 Lei
294,99 Lei