Sandwich maker (4)

-38 %

Panini gustoase preparate uşor. Sandvişuri şi gustări perfect rumenite în orice moment datorită acestui aparat de preparat sandvişuri cu temperatură înaltă şi putere ridicată şi plite pentru panini versatile. Se foloseşte cel mai uşor cu sistemul de blocare uşoară şi este cel mai uşor de depozitat cu opţiunea de depozitare compactă pe verticală.

199,99 Lei -38%
mai ieftin cu 75,00 Lei
124,99 Lei

Pentru gustări dulci sau sărate, în orice moment al zilei. Sandwich maker multifuncțional pentru sandwich-uri triunghiulare, de tip panini sau gofre. Snack Time este o soluție unică prin care poți obține cu ajutorul unui singur aparat trei rezultate diferite: sandwich-uri triunghiulare, de tip panini sau gofre. Practic, se vor obține cu succes atât gustări dulci cât și sărate, în orice moment al zilei.

389,99 Lei -28%
mai ieftin cu 110,00 Lei
279,99 Lei

nou!

Prepară gustări dulci și sărate folosind ingredientele tale favorite! Aparatul pentru sandwich-uri Tefal Snack XL îți oferă posibilitatea să prepari gustările tale favorite chiar în confortul locuinței tale! Plăcile sale de mari dimensiuni și adânci vor transforma ingredientele tale favorite în sandwich-uri delicioase pentru ca tu să le poți savura cu cei dragi. Plăcile sunt detașabile și interschimbabile cu cele pentru gofre printr-o simplă mișcare, astfel că vei putea să gofre delicioase decorate cu toppingurile tale favorite.

369,99 Lei -20%
mai ieftin cu 75,00 Lei
294,99 Lei