produse

Aparate de călcat vertic... (18)

-21 %

Soluţie compactă şi pliabilă. Aparatul nostru de călcat vertical cu aburi seria 3000 este proiectat pentru a fi uşor, compact şi pliabil pentru utilizare şi depozitare uşoare şi pentru reîmprospătarea hainelor oriunde, oricând. Este aparatul ideal pentru retuşuri rapide acasă sau în deplasare.

189,99 Lei -21%
mai ieftin cu 40,00 Lei
149,99 Lei

-33 %

Soluţie compactă şi pliabilă. Aparatul nostru de călcat vertical cu aburi seria 3000 este proiectat pentru a fi uşor, compact şi pliabil pentru utilizare şi depozitare uşoare şi pentru reîmprospătarea hainelor oriunde, oricând. Este aparatul ideal pentru retuşuri rapide acasă sau în deplasare.

239,99 Lei -33%
mai ieftin cu 80,00 Lei
159,99 Lei

Boiler din aluminiu (1800W). Gata de utilizare în 60 de secunde. Jet de abur continuu 40g/min. Talpă din oțel inoxidabil (ultra-rezistentă ce nu se zgârie). Rezervor de apă (1.8 litri) - autonomie de până la 45 minute de călcare continuă. Se închide automat când rămâne fără apă. Baghetă ergonomică ultra ușoară (încastrată în spumă pentru mai mult confort). Furtun triplu-insulat. Tijă telescopică din aluminiu. 4 accesorii - umeraș, cârlig, mănușă, placă mini). Finisaje cromate. Cablu de alimentare de 2 metri. Sistem de decalficiere integrat. 4 roți pentru mobilitate ridicată.

599,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Recomandat pentru uz intens. Boiler din alamă (1800W). Gata de utilizare în 60 de secunde. Jet de abur continuu 40g/min. Talpă din oțel inoxidabil (ultra-rezistentă ce nu se zgârie). Rezervor de apă (1.8 litri) - autonomie de până la 45 minute de călcare continuă. Se închide automat când rămâne fără apă. Baghetă ergonomică ultra ușoară (încastrată în spumă pentru mai mult confort). Furtun triplu-insulat. Tijă telescopică din aluminiu. 2 accesorii - cârlig, mănușă. Finisaje cromate. Cablu de alimentare de 2.5 metri. Sistem de decalficiere integrat. 4 roți cauciucate integrate de 360° pentru mobilitate ridicată.

649,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-29 %

Îndepărtare fără efort a cutelor de sus până jos - Noul nostru aparat de călcat vertical cu aburi ComfortTouch îndepărtează cutele şi reîmprospătează ţesăturile. Cu tehnologie FlexHead inovatoare şi o placă StyleBoard foarte lungă, hainele vor fi netezite de sus până jos cu eficienţă şi uşurinţă maxime.

983,99 Lei -29%
mai ieftin cu 284,00 Lei
699,99 Lei

Boiler din aluminiu (1900W). Gata de utilizare în 60 de secunde. Termostat de înaltă precizie. Jet de abur continuu 40g/min. Talpă din oțel inoxidabil (ultra-rezistentă ce nu se zgârie). Ultra compact. Buton de control iluminat. Rezervor detașabil de apă (1 litru) - autonomie de până la 30 minute de călcare continuă. Se închide automat când rămâne fără apă. Baghetă ergonomică ultra ușoară (încastrată în spumă pentru mai mult confort). Furtun triplu-insulat. Tijă fixă din aluminiu. 2 accesorii (mănușă, suport pentru cap). Finisaje cromate. Cablu de alimentare de 2 metri. Sistem de decalficiere integrat.

819,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-32 %

Îngrijire eficientă a țesăturilor datorită primului aparat de călcat multifuncțional. TEFAL IXEO este un aparat de călcat multifuncțional ce oferă sesiuni de călcat eficiente pentru toate tipurile de țesături pentru ca tu să arăți impecabil într-un timp scurt. Suportul vertical cu 3 poziții oferă o experiență unică, cu un design vertical ergonomic pentru sesiuni de călcat rapide și fără efort. TEFAL IXEO oferă soluția eficientă pentru înlăturarea cutelor și un aspect impecabil în fiecare zi, fără a fi nevoie de o masă de călcat.

1.229,99 Lei -32%
mai ieftin cu 390,00 Lei
839,99 Lei

Boiler din aluminiu (1900W). Gata de utilizare în 60 de secunde. Termostat de înaltă precizie. Jet de abur continuu 40g/min. Talpă din oțel inoxidabil (ultra-rezistentă ce nu se zgârie). Ultra compact. Buton de control iluminat. Rezervor detașabil de apă (1 litru) - autonomie de până la 30 minute de călcare continuă. Se închide automat când rămâne fără apă. Baghetă ergonomică ultra ușoară (încastrată în spumă pentru mai mult confort). Furtun triplu-insulat. Tijă fixă din aluminiu. 5 accesorii (umeraș multifuncțional, mănușă / placă mini, suport pentru cap, perie). Finisaje cromate. Cablu de alimentare de 2 metri. Sistem de decalficiere integrat.

859,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Recomandat pentru uz intens. Boiler din alamă (2000W). Gata de utilizare în 60 de secunde. Întrerupător de picior (comutare rapidă). Jet de abur continuu 42g/min. Talpă din oțel inoxidabil (ultra-rezistentă ce nu se zgârie). Moduri: mătase, lenjerie de in, bumbac, denim. Rezervor de apă (2.5 litri) - autonomie de până la 80 minute de călcare continuă. Se închide automat când rămâne fără apă. Baghetă ergonomică ultra ușoară (încastrată în spumă pentru mai mult confort). Furtun triplu-insulat. Tijă fixă din aluminiu. 4 accesorii - umeraș pro, mănușă / placă mini, perie pentru îndepărtarea scamelor). Finisaje cromate. Cablu de alimentare de 5 metri. Sistem de decalficiere integrat. 4 roți cauciucate integrate de 360° pentru mobilitate ridicată.

899,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Păstrați controlul aburului cu STILYS! Cu tehnologia sa de pornire și oprire proprie, Aparatul SteamOne Stilys oferă numai abur atunci când aveți nevoie. STILYS se adapteaza la utilizarea dumneavoastră și reduce consumul de energie și apă cu până la 40%! Cu boilerul său ultra-puternic, STILYS oferă performanțe de descreţire de neegalat. STILYS difuzeazã un abur blând, constant în doar 60 secunde pentru a descreţi toate tipurile de țesături. Designul său compact și elegant se potrivește cu toate tipurile de interioare. Echipat cu o colecție completă de accesorii și 2 moduri de abur, STILYS va deveni aliatul stilului tău zilnic!

1.299,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Boiler reîntărit din aluminiu (2300W). Gata de utilizare în 45 de secunde. Termostat de înaltă precizie. Jet de abur continuu 54g/min. Talpă din oțel inoxidabil (ultra-rezistentă ce nu se zgârie). Butonul ce permite alegerea setărilor este iluminat albastru (moduri: mătase, lenjerie de in, bumbac, denim). Rezervor detașabil de apă XL (1.6 litri) - autonomie de până la 2 ore de călcare continuă. Se închide automat când rămâne fără apă. Baghetă ergonomică ultra ușoară (încastrată în spumă pentru mai mult confort). Furtun triplu-insulat. Tijă telescopică din aluminiu. Set mare de accesorii (9 - umeraș multifuncțional, umeraș pantaloni + mini cuier, mănușă / placă mini, suport pentru cap, perie + perie pentru materiale delicate). Finisaje cromate. Cablu de alimentare de 2.3 metri. Sistem de decalficiere integrat. 2 roți integrate pentru mobilitate ridicată.

1.379,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.