produse

Blendere (44)

-43 %

Rapid, proaspăt şi distractiv - Noul miniblender de la Philips te ajută să prepari diverse reţete, precum smoothie-uri, shake-uri, supe, sosuri, cocktailuri… Acum cu sticla On the Go pentru călătorii, te poţi bucura oriunde de băuturile preferate. Savurează!

297,99 Lei -43%
mai ieftin cu 128,00 Lei
169,99 Lei

Rezultate perfect fine de două ori mai repede. Tehnologia ProBlend Crush transformă cele mai dure ingrediente în cele mai fine smoothie-uri, de două ori mai rapid. Lamele noastre unice în 4 stele în combinaţie cu motorul de 800 W proiectat eficient zdrobesc gheaţa şi bucăţile mari, pentru rezultate perfecte.

299,99 Lei -23%
mai ieftin cu 70,00 Lei
229,99 Lei

-26 %
Miniblender Philips HR2605/80 [Gama Daily Collection]
Stoc magazin limitat
(0)
(0 review-uri)

Amestecă, toacă şi macină cu uşurinţă - Prepară rapid şi uşor smoothie-uri, shake-uri, sosuri, cocktailuri cu gheaţă şi condimente măcinate pentru preparatele preferate.

377,99 Lei -26%
mai ieftin cu 98,00 Lei
279,99 Lei

-20 %

O atracție în orice bucătărie. Design exclusivist și materiale premium. Tocător pentru procesarea cantităților mici de ierburi, nuci, brânză, ceapă etc. Te bucuri oriunde și oricând de băuturi delicioase (smoothie, skake-uri) datorită sticlei practice 2Go, perfectă pentru deplasări. Performanță: rezultate rapide datorită motorului de 350 W și a cuțitului cu 6 lame. Cuțit detașabil: ușor de curățat după utilizare. Materiale BPA-free - siguranță și confort pentru un stil de viață sănătos.

418,99 Lei -20%
mai ieftin cu 84,00 Lei
334,99 Lei

-39 %

Savurează smoothie-uri mai sănătoase, chiar şi în mişcare - Blenderul Philips cu tehnologie ProBlend 6 pasează fin şi zdrobeşte gheaţă. Graţie procesării mai fine, vei savura smoothie-uri mai sănătoase, care pot asigura nutrienţii pentru întreaga zi din fructe şi legume.

575,99 Lei -39%
mai ieftin cu 226,00 Lei
349,99 Lei

-20 %

Bosch SilentMixx mixează rapid şi cu putere, fiind în același timp mai silenţios decât oricare alt blender de masă de la Bosch. Materiale BPA-free - siguranță și confort pentru un stil de viață sănătos. Utilizare comodă şi uşoară - un buton central cu 2 trepte de viteză + funcţie Pulse (Pulsare).

474,99 Lei -20%
mai ieftin cu 95,00 Lei
379,99 Lei

O atracție în orice bucătărie cu un design exclusivist și materiale premium. Performanță - rezultate rapide datorită motorului de 350 W și a cuțitului cu 6 lame. Te bucuri oriunde și oricând de băuturi delicioase (smoothie, skake-uri) datorită sticlei practice 2Go, perfectă pentru deplasări. Cuțit detașabil, ușor de curățat după utilizare. Materiale BPA-free - siguranță și confort pentru un stil de viață sănătos. Aplicația Vitabar - inspirație și rețete pentru un stil de viață sănătos.

383,99 Lei

Blender Philips HR2173/90 [Gama Viva Collection]
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Smoothie verde mai catifelat în câteva secunde - Acest blender Philips Viva Collection dispune de un motor de 600 W, un vas de 2 l şi o lamă ProBlend 5, combinate pentru a crea rezultate finale perfecte pentru prepararea smoothie-urilor şi a băuturilor.

404,99 Lei

Rezultate mai fine* și ușor de obținut. Cu blenderul de mare viteză Tefal Perfectmix+ obții rezultate perfecte de mixare datorită motorului puternic de 1200 W și a tehnologiei revoluționare Powelix ce combină 6 lame din inox cu 3 acţiuni complementare pentru a garanta o mixare perfectă și rezultate mai rapide cu până la 30%**. Perfectmix+ asigură rezultate excepționale de mixare de fiecare dată cu ajutorul celor 3 programe presetate (smoothie, zdrobire gheață, curățare automată) și a variatorul de putere cu fundal iluminat și funcție Pulse. Blenderul este ideal pentru întreaga familie având un recipient de sticlă termorezistent și cu o capacitate mare.

529,99 Lei -21%
mai ieftin cu 110,00 Lei
419,99 Lei

Noul blender VitaPower Serie | 4 de la Bosch este ideal pentru un stil de viață sănătos, cu smoothie-uri perfect amestecate în fiecare zi. Sistem Pro Performance: consistență optimă a smoothie-urilor chiar și cu fructe congelate sau ingrediente tari. Putere Bosch: motor puternic de 1.200W și până la 30.000 rpm. Ușor de asambat și de curățat: cană ușor de montat, compartiment pentru depozitare cablu și componente lavabile în mașina de vase. Produs în fabricile europene Bosch: durabilitate, design modern și materiale de calitate superioară. Cuțit ProEdge: cuțit din oțel inoxidabil de calitate superioară produs în Germania.

452,99 Lei

Procesare cu 50 % mai fină* - Cu tehnologia ProBlend 6 3D, 1400 de waţi de putere şi turaţii de până la 35.000 RPM, te vei bucura de smoothie-uri şi amestecuri mai fine, cu gustul şi textura perfecte. S-a demonstrat că motivează utilizatorii să-şi crească aportul de fructe şi legume din dietă.

759,99 Lei -34%
mai ieftin cu 260,00 Lei
499,99 Lei

Bosch SilentMixx mixează rapid şi cu putere, fiind în același timp mai silenţios decât oricare alt blender de masă de la Bosch. Materiale BPA-free - siguranță și confort pentru un stil de viață sănătos. Tocător pentru procesarea cantităților mici de ierburi, nuci, brânză, ceapă etc. Utilizare comodă şi uşoară. Nu mai trebuie să îţi faci griji în privinţa curăţării după preparare - vasul, capacul şi ceaşca de măsurare sunt lavabile în maşina de spălat vase. Blender din sticlă ThermoGlass, cu o capacitate de 2.3l, pentru prepararea ușoară și în siguranță a supelor fierbinți și a băuturilor reci.

561,99 Lei

-20 %

SilentMixx Pro este cel mai silențios blender de putere de la Bosch, acum cu programul HighSpeed. Acesta este, de asemenea, dotat și cu un tocător și un filtru pentru smoothies. Silent Performance - smoothie-uri delicioase și gheață zdrobită ușor datorită motorului de 900 W care asigură 33.000 rpm. Gheață sfărâmată sau ingrediente tocate - datorită programelor automate întotdeauna obții rezultatele dorite, fiind suficientă atingerea unui buton. Bucură-te de rezultate perfect procesate într-un timp extrem de scurt, în special în cazul fructelor sau legumelor congelate sau cu fibre, datorită programului HighSpeed. Cuțitul EasyKick garantează rezultate excelente și poate fi detașat foarte ușor pentru curățare.. Aplicația Vitabar - inspirație și rețete pentru un stil de viață sănătos.

816,99 Lei -20%
mai ieftin cu 167,00 Lei
649,99 Lei

Bosch SilentMixx amestecă, mărunțește și pasează ingredientele ușor și rapid, fiind mult mai silențios decât orice alt blender. Silent Performance - smoothie-uri delicioase și gheață zdrobită ușor datorită motorului de 700/800W. Smoothies, gheaţă sfărâmată sau ingrediente tocate – datorită celor trei programe automate individuale, te poţi bucura oricând de rezultatele dorite, prin simpla atingere a unui buton. Blenderul de putere SilentMixx Pro oferă performanțe de operare ridicate, la un nivel de zgomot redus, datorită sistemului inovator Noise Reduction System. Blender din sticlă ThermoGlass, cu o capacitate de 2.3l - pentru prepararea ușoară și în siguranță a supelor fierbinți și a băuturilor reci. Cuțitul EasyKick garantează rezultate excelente și poate fi detașat foarte ușor pentru curățare.

652,99 Lei

SilentMixx Pro: cel mai silențios mixer de putere de la Bosch - acum cu programul HighSpeed. Blenderul de putere SilentMixx Pro oferă performanțe de operare ridicate, la un nivel de zgomot redus, datorită sistemului inovator Noise Reduction System.

719,99 Lei

Noul blender VitaPower Serie | 4 cu carcasă din oțel inoxidabil, cană ThermoSafe și capac SafetyLid este ideal pentru un stil de viață sănătos, cu smoothie-uri perfect amestecate în fiecare zi. Sistem Pro Performance: consistență optimă a smoothie-urilor chiar și cu fructe congelate sau ingrediente tari. Putere Bosch: motor puternic de 1.200W și până la 30.000 rpm. Capac de siguranță cu gură de scurgere: funcționare sigură și turnare ușoară fără a fi necesar să îndepărtezi capacul. Ușor de asambat și de manevrat: cană ușor de montat, compartiment pentru depozitare cablu și împingător cu spatulă. Curățare ușoară: Program automat de curățare, cuțit detașabil și componente lavabile în mașina de vase.

825,99 Lei

-25 %
Blender JTC OmniBlend V (Cherry Red)
Ultimul în stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

JTC OmniBlend V este un blender care isi propune sa redefineasca conceptul de bun si ieftin. Fabricat din cele mai bune materiale, acest blender rivalizeaza ca si calitate, precizie sau anduranta cele mai prestigioase marci din domeniu, fiind insa mai accesibil ca si pret. Motorul dezvolta o putere de mixare de 3 cai putere, echivalenta unui consum de 2238 W, chiar daca aparatul are un consum indicat de 950 W. Aceasta abilitate se datoreaza reductorului performant si proiectarii ingenioase, viteza maxima de rotatie a lamelor fiind de aproximativ 38.000 rotatii pe minut.

1.199,00 Lei -25%
mai ieftin cu 300,00 Lei
899,00 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Noul blender VitaPower Serie | 4 cu carcasă din oțel inoxidabil, cană ThermoSafe și capac SafetyLid și sticlă ToGo - ideal pentru un stil de viață sănătos, cu smoothie-uri perfect amestecate în fiecare zi. Sistem Pro Performance: consistență optimă a smoothie-urilor chiar și cu fructe congelate sau ingrediente tari. Putere Bosch: motor puternic de 1.200W și până la 30.000 rpm Capac de siguranță cu gură de scurgere: funcționare sigură și turnare ușoară fără a fi necesar să îndepărtezi capacul. Pasează direct în sticla ToGo cu protecție antiscurgere și ia smoothie-ul cu tine oriunde mergi. Ușor de asambat și de manevrat: cană ușor de montat, compartiment pentru depozitare cablu și împingător cu spatulă.

905,99 Lei

-14 %
Blender JTC OmniBlend I (Stone Grey)
Stoc depozit
(0)
(0 review-uri)

JTC OmniBlend I este un blender care isi propune sa redefineasca conceptul de bun si ieftin. Fabricat din cele mai bune materiale, acest blender rivalizeaza ca si calitate, precizie sau anduranta cele mai prestigioase marci din domeniu, fiind insa mai accesibil ca si pret. Motorul dezvolta o putere de mixare de 3 cai putere, echivalenta unui consum de 2238 W, chiar daca aparatul are un consum indicat de 950 W. Aceasta abilitate se datoreaza reductorului performant si proiectarii ingenioase, viteza maxima de rotatie a lamelor fiind de aproximativ 38.000 rotatii pe minut.

1.099,00 Lei -14%
mai ieftin cu 150,00 Lei
949,00 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 24 luni.
Blender JTC OmniBlend III (Cherry Red)
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

JTC OmniBlend III este un blender care isi propune sa redefineasca conceptul de bun si ieftin. Fabricat din cele mai bune materiale, acest blender rivalizeaza ca si calitate, precizie sau anduranta cele mai prestigioase marci din domeniu, fiind insa mai accesibil ca si pret. Motorul dezvolta o putere de mixare de 3 cai putere, echivalenta unui consum de 2238 W, chiar daca aparatul are un consum indicat de 950 W. Aceasta abilitate se datoreaza reductorului performant si proiectarii ingenioase, viteza maxima de rotatie a lamelor fiind de aproximativ 38.000 rotatii pe minut.

949,00 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.