produse

Deshidratoare și afumăt... (3)

Cameră de afumare Reber 10030 N pentru carne, pește, brânzeturi, mezeluri și alte produse alimentare. Afumătoarea este realizată din inox AISI 430. Prin utilizarea diferitelor esențe de lemn sau combinații ale acestora, alimentele se pot atât aromatiza cât și afuma în vederea prelungirii conservării. Se pot utiliza pentru aromatizare și afumare următoarele tipuri de material lemnos: rumeguș presat (peleți), tocatură lemn și rumeguș. Lemnul din care sunt fabricate acestea este selecționat și certificat pentru utilizare în domeniul alimentar.
1.479,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
Cameră de afumare pentru carne, pește, brânzeturi, mezeluri și alte produse alimentare. Afumătoarea Reber 10042 N este realizată din inox AISI 430. Prin utilizarea diferitelor esențe de lemn sau combinații ale acestora, alimentele se pot atât aromatiza cât și afuma în vederea prelungirii conservării. Se pot utiliza pentru aromatizare și afumare următoarele tipuri de material lemnos: rumeguș presat (peleți), tocatură lemn și rumeguș. Lemnul din care sunt fabricate acestea este selecționat și certificat pentru utilizare în domeniul alimentar.
2.399,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Inteligent, sofisticat si foarte placut din punct de vedere estetic, deshidratorul IR D5 de la Counter Intelligence reprezinta ajutorul de nadejde in orice bucatarie! Cu optiuni de uscare rapida (”mod solar”) si uscare lenta (”mod umbra”), acesta detecteaza automat nivelul de umiditate din alimentele pe care doriti sa le deshidratati, indiferent daca este vorba despre legume, fructe, carne sau alte alimente!

2.299,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.