Încălzitoare și steril... (5)

Sterilizator cu abur rapid pentru microunde. Sterilizatorul cu abur pentru microunde Philips Avent este o alegere perfectă pentru sterilizarea rapidă şi eficientă, acasă sau în deplasare. Pot fi sterilizate simultan până la 4 biberoane sau produse Philips Avent, 99,9% din germeni fiind eliminaţi în doar 2 minute.

169,99 Lei

Încălzitorul nostru electric de biberoane cel mai rapid. Pentru zilele în care eşti în mare grabă, acest încălzitor de biberoane Philips Avent încălzeşte laptele rapid şi uniform în doar 3 minute. Uşor de folosit, dispune de o setare pentru decongelare şi poate fi utilizat şi pentru a încălzi hrana pentru bebeluşi.

192,99 Lei

-33 %

Ajută la păstrarea nutrienţilor şi a vitaminelor din lapte. Acest aparat de încălzit biberoane Philips Avent ajută la păstrarea elementelor nutritive şi a vitaminelor din laptele matern, utilizând o tehnologie delicată de încălzire. Un senzor integrat monitorizează şi controlează temperatura laptelui, prevenind supraîncălzirea şi punctele fierbinţi.

328,99 Lei -33%
mai ieftin cu 109,00 Lei
219,99 Lei

-20 %

Sterilizare comodă şi eficientă. Cu dimensiunea sa reglabilă, sterilizatorul electric cu abur 3 în 1 Philips Avent ocupă un spaţiu minim în bucătărie, potrivindu-se însă perfect articolelor pe care ai nevoie să le sterilizezi, indiferent dacă este vorba doar de câteva articole mici sau de o încărcătură completă.

356,99 Lei -20%
mai ieftin cu 72,00 Lei
284,99 Lei

Sterilizare extrem de comodă şi eficientă. Cu dimensiunea sa reglabilă, sterilizatorul 4 în 1 ocupă un spaţiu minim în bucătărie. Coşul pentru maşina de spălat inclus menţine articolele mici împreună în maşina de spălat vase şi îţi permite să le transferi pe toate odată în sterilizator.

459,99 Lei