produse

Sterilizator de biberoane Philips AVENT Advanced SCF291/00, 650W, Distruge 99.9% din germeni, Necesită apă distilată, Un ciclu 10 minute, Încap 6 biberoane, Curățare rapidă și ușoară

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF291/00
EAN: 8710103947943
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 2,36kg
L: 37,20cm
l: 32,40cm
Î:20,20cm

Documente oficiale

Descriere

Uită de bacteriile nocive. Cu Philips Avent, sterilizarea este delicată, eficientă şi fără substanţe chimice. Toate sterilizatoarele utilizează puterea aburului pur – nimic altceva – pentru a distruge 99,9% din germenii nocivi*.

Un ciclu de sterilizare durează doar 10 minute. Bucură-te de viteză şi siguranţă cu ciclul de sterilizare care durează doar 10 minute; după aceea, sterilizatorul se opreşte automat.

Concepută pentru a reduce posibilitatea apariţiei mirosurilor neplăcute. Noua noastră tavă de scurgere protejează placa de încălzire de picăturile de lapte, reducând astfel posibilitatea apariţiei mirosurilor neplăcute.

Sterilizatorul nostru a fost conceput pentru flexibilitate şi economie de spaţiu. Sterilizatorul nostru avansat este adaptabil, reducându-şi dimensiunile pentru articole mai mici precum suzete, dar şi pentru a ocupa spaţiu minim pe blatul de bucătărie atunci când nu este utilizat.

Rămâne steril timp de 24 de ore* Curăţarea temeinică şi fără substanţe chimice asigurată de sterilizator va menţine conţinutul steril timp de până la 24 de ore. Cum? Nu trebuie decât să laşi capacul pus.

Interior spaţios, exterior compact. Sterilizatorul nostru este îngust, dar în el încap până la şase biberoane Philips Avent. Are, de asemenea, spaţiu şi pentru alte articole esenţiale, de la tetine şi suzete până la o pompă de sân manuală.

Acest sterilizator se curăţă rapid şi uşor. De sus până jos, de la interior la exterior, sterilizatorul se curăţă rapid şi uşor – chiar şi placa de încălzire. Astfel, vei avea mai mult timp pentru micuţul tău.

* - Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureas, Streptococcus agalactiae, Cronobacter sakazakii, Salmonella enterica, Listeria monocytogenes. Rezultatele testelor sunt furnizate de un laborator de testare independent.

magNET.ro este partener Philips AVENT (cani, suzete, tetine, pompe, sisteme de monitorizare)
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.