Accesorii fiare de călca... (9)

Stick pentru curățarea tălpilor Philips GC012/00
Ultimul în stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Îndepărtează petele de pe talpa fierului tău - Stick-ul de curățare a tălpilor îndepărtează cu ușurință petele de pe orice tip de talpă, făcând-o impecabilă pentru o calitate optimă de alunecare. Pur și simplu aplicați pe talpa fierbinte și curățați-o cu o bucată de pânză.

44,99 Lei

Aparat de curățat scame Philips GC026/00
Stoc magazin limitat
(0)
(0 review-uri)

Aparat de curăţat scame. Aparatul pentru îndepărtat scamele de pe haine de la Philips vă permite să îndepărtaţi uşor şi rapid scamele de pe orice articol. Toate hainele dvs., indiferent dacă este vorba despre un pulover sau o pătură, vor arăta din nou ca noi!

46,99 Lei

Aparat de curățat scame Philips GC026/80
Stoc magazin limitat
(0)
(0 review-uri)

Aparat de curăţat scame. Aparatul de curăţat scame Philips îţi permite să îndepărtezi uşor şi rapid scamele de pe orice articol de îmbrăcăminte. Toate hainele tale, indiferent că este vorba de un pulover sau o pătură, vor arăta din nou ca noi!

49,99 Lei

-31 %

Previne deteriorarea cauzată de calcar şi de coroziune. IronCare îndepărtează calcarul din apa de la robinet, pentru a menţine performanţa fierului de călcat şi a-i extinde durata de viaţă de până la 4X*. Cu acest filtru inovator, conceput pentru toate aparatele de călcat haine, este mai uşor ca niciodată să menţii fierul de călcat lipsit de calcar.

130,99 Lei -31%
mai ieftin cu 41,00 Lei
89,99 Lei

Husă anti-picurare AquaBlock - Husa anti-picurare AquaBlock împiedică aburul condensat să se scurgă pe podea și face alunecarea ușoară și netedă cu construcția sa unică multi-strat. Această husă este ideală pentru călcat în combinație cu o stație de călcat.

149,99 Lei

nou!

Cartuşe anticalcar Pure Steam*. Cartuşeleanticalcar Pure Steam sunt adecvate pentru generatoare de abur PerfectCare Pure echipate cu tehnologia Pure Steam. Acestea vor elimina 99% din calcar şi vor creşte durata de viaţă de 5 ori.

149,99 Lei

-51 %

6 soluţii inteligente pentru călcare uşoară. Masa de călcat joacă un rol important în experienţa de călcare. Această masă de călcat Philips este concepută pentru fiare de călcat cu abur. Cu 6 soluţii inteligente, călcarea va deveni mai uşoară şi mai eficientă.

429,99 Lei -51%
mai ieftin cu 220,00 Lei
209,99 Lei

Cartuș anti-calcar Philips IronCare GC025/10
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Cartuşul anticalcar este adecvat pentru filtrul de dedurizare a apei IronCare. Acesta va asigura performanţa optimă a filtrului tău de decalcifiere a apei şi va menţine un debit excelent al aburului.

72,99 Lei

Îngrijește țesăturile ca un profesionist. Masă de călcat activă cu sistem de încălzire, extracție și suflare a aburului cât și cu suport generos pentru o utilizare rapidă și ușoară. Funcție de extracție a aerului - aburul este atras în profunzimea țesăturii, excesul de aburi este indepartat, iar țesăturile sunt fixate mai bine pentru o călcare confortabilă. Funcție de suflare - creează o pernă de aer pentru călcarea delicată a țesăturilor fine, având și rol de a reimprospăta țesăturile. Funcție de încălzire - usucă țesăturile și husa mesei de călcat în timpul utilizării intensive, prevenind condensul pe suprafața mesei de călcat. Ajustare ușoară pe înălțime cu 7 trepte între 81 și 93 cm.

1.099,99 Lei