Accesorii fiare de călca... (6)

Stick pentru curățarea tălpilor Philips GC012/00
Ultimul în stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Îndepărtează petele de pe talpa fierului tău - Stick-ul de curățare a tălpilor îndepărtează cu ușurință petele de pe orice tip de talpă, făcând-o impecabilă pentru o calitate optimă de alunecare. Pur și simplu aplicați pe talpa fierbinte și curățați-o cu o bucată de pânză.

44,90 Lei

Cartuș anti-calcar Philips IronCare GC025/10
Stoc magazin limitat
(0)
(0 review-uri)

Cartuşul anticalcar este adecvat pentru filtrul de dedurizare a apei IronCare. Acesta va asigura performanţa optimă a filtrului tău de decalcifiere a apei şi va menţine un debit excelent al aburului.

54,99 Lei

Previne deteriorarea cauzată de calcar şi de coroziune. IronCare îndepărtează calcarul din apa de la robinet, pentru a menţine performanţa fierului de călcat şi a-i extinde durata de viaţă de până la 4X*. Cu acest filtru inovator, conceput pentru toate aparatele de călcat haine, este mai uşor ca niciodată să menţii fierul de călcat lipsit de calcar.

129,99 Lei

Husă anti-picurare AquaBlock - Husa anti-picurare AquaBlock împiedică aburul condensat să se scurgă pe podea și face alunecarea ușoară și netedă cu construcția sa unică multi-strat. Această husă este ideală pentru călcat în combinație cu o stație de călcat.

139,99 Lei

-44 %

6 soluţii inteligente pentru călcare uşoară. Masa de călcat joacă un rol important în experienţa de călcare. Această masă de călcat Philips este concepută pentru fiare de călcat cu abur. Cu 6 soluţii inteligente, călcarea va deveni mai uşoară şi mai eficientă.

399,99 Lei -44%
mai ieftin cu 175,00 Lei
224,99 Lei

Îngrijește țesăturile ca un profesionist. Masă de călcat activă cu sistem de încălzire, extracție și suflare a aburului cât și cu suport generos pentru o utilizare rapidă și ușoară. Funcție de extracție a aerului - aburul este atras în profunzimea țesăturii, excesul de aburi este indepartat, iar țesăturile sunt fixate mai bine pentru o călcare confortabilă. Funcție de suflare - creează o pernă de aer pentru călcarea delicată a țesăturilor fine, având și rol de a reimprospăta țesăturile. Funcție de încălzire - usucă țesăturile și husa mesei de călcat în timpul utilizării intensive, prevenind condensul pe suprafața mesei de călcat. Ajustare ușoară pe înălțime cu 7 trepte între 81 și 93 cm.

1.129,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.