produse

Prăjitoare de pâine (16)

Pâine prăjită crocantă, rumenită uniformă în fiecare zi - Acest prăjitor compact dispune de 8 setări și 2 fante mari variabile, care asigură rezultatul de prăjire uniforme indiferent de tipul de pâine. Grilajul integrat pentru chifle îți permite să încălzești chiflele, produs de patiserie și rulourile preferate.

PRP: 121,00 Lei
Diferență: 6,01 Lei
114,99 Lei

Pâine prăjită crocantă, indiferent dacă o tai tu sau acest feliată - Dimensiunea fantelor cu 10% mai largă *, împreună cu grilajele cu auto-centrare, indiferent cât de subțiri sau de groase sunt tăiate feliile, asigurare întotdeauna fixarea feliei perfect centrat și menținerea acesteia pentru rezultate de rumenire uniformă.

PRP: 269,99 Lei
Diferență: 80,00 Lei
189,99 Lei

Pâine prăjită perfect, gata feliată sau nu. Prăjitor de pâine complet din metal cu fantezie foarte largă, cu centru automat, pentru prăjire uniformă indiferent de grosime felie. Cu diferite opțiuni de rumenire și un grilaj integrat pentru chifle, poți savura pâine prăjită perfect și produse de patiserie, rulouri și chifle calde.

239,99 Lei

Prăjitor de pâine compact, cu design modern. Suport de încălzire rabatabil integrat: acest suport aflat în partea superioară păstrează pâinea crocantă și caldă. Funcție de dezghețare și încălzire. Rumenirea uniformă face ca toastul să fie perfect. Deconectare automată de siguranță în cazul blocării feliilor.

PRP: 454,99 Lei
Diferență: 115,00 Lei
339,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.