Suport aragaz pentru amplasarea stabilă a vaselor de gătit mici cu un diametru sub 12 cm.
Peleţii, tocătura şi rumeguşul “SMOKE & WOOD” sunt obţinuţi fără adaosuri de adezivi sau alte substanţe chimice. Greutatea produselor SMOKE & WOOD variază în funcţie de gradul de umiditate al lemnului. Pentru a obţine o afumare excelentă recomandăm să fie utilizat un lemn cu un grad mare de umiditate. Lemnul din care se fabrică produsele “SMOKE & WOOD” provine din pădurile din nordul Italiei, unde umiditatea în momentul procesării lemnului este ridicată. Ambalajul este specific - permite circulaţia aerului, pentru a preveni mucegaiul şi garantează, în cazul depozitării corecte, un grad corect de umiditate.
Sită din inox cu găuri de 10 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Sită din inox cu găuri de 12 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Acest accesoriu transformă mașina dvs. de tocat carne într-o mașină de sors roșii. Se folosește doar împreună cu mașinile de tocat cane Reber de 400W. Accesorii din inox, material aluminiu, impingător roșii.
Accesoriu pentru stors roșii Reber 8710N n.3, pentru mașina de tocat carne Reber 9502, 9508 N.
Rumguşul natural Acacia este pentru procesul de afumare specific cu lemn de acacia . Este mai delicat decât afumatul cu rumeguş din fag sau stejar.
Rumguşul natural de fag pentru procesul de afumare alimente.
Peleţii, tocătura şi rumeguşul “SMOKE & WOOD” sunt obţinuţi fără adaosuri de adezivi sau alte substanţe chimice. Greutatea produselor SMOKE & WOOD variază în funcţie de gradul de umiditate al lemnului. Pentru a obţine o afumare excelentă recomandăm să fie utilizat un lemn cu un grad mare de umiditate. Lemnul din care se fabrică produsele “SMOKE & WOOD” provine din pădurile din nordul Italiei, unde umiditatea în momentul procesării lemnului este ridicată. Ambalajul este specific - permite circulaţia aerului, pentru a preveni mucegaiul şi garantează, în cazul depozitării corecte, un grad corect de umiditate.
Prin utilizarea diferitelor esenţe de lemn sau combinaţii ale acestora, alimentele se pot atât aromatiza pentru a adăuga savoare produselor, cât şi afuma în vederea prelungirii conservării acestora.
Aromă specifică: foarte dulce şi fructat. Utilizare recomandată: vită, pasare, proc, miel, peşte de apă dulce şi sărată.