Suport aragaz pentru amplasarea stabilă a vaselor de gătit mici cu un diametru sub 12 cm.
Aromă specifică: intensitate medie, dulce. Utilizare recomandată: vită, porc, peşte, vânat, brânzeturi.
Peleţii, tocătura şi rumeguşul “SMOKE & WOOD” sunt obţinuţi fără adaosuri de adezivi sau alte substanţe chimice. Greutatea produselor SMOKE & WOOD variază în funcţie de gradul de umiditate al lemnului. Pentru a obţine o afumare excelentă recomandăm să fie utilizat un lemn cu un grad mare de umiditate. Lemnul din care se fabrică produsele “SMOKE & WOOD” provine din pădurile din nordul Italiei, unde umiditatea în momentul procesării lemnului este ridicată. Ambalajul este specific - permite circulaţia aerului, pentru a preveni mucegaiul şi garantează, în cazul depozitării corecte, un grad corect de umiditate.
Sită din inox cu găuri de 10 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Sită din inox cu găuri de 12 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Rumguşul natural Acacia este pentru procesul de afumare specific cu lemn de acacia . Este mai delicat decât afumatul cu rumeguş din fag sau stejar.
Rumguşul natural de fag pentru procesul de afumare alimente.
Peleţii, tocătura şi rumeguşul “SMOKE & WOOD” sunt obţinuţi fără adaosuri de adezivi sau alte substanţe chimice. Greutatea produselor SMOKE & WOOD variază în funcţie de gradul de umiditate al lemnului. Pentru a obţine o afumare excelentă recomandăm să fie utilizat un lemn cu un grad mare de umiditate. Lemnul din care se fabrică produsele “SMOKE & WOOD” provine din pădurile din nordul Italiei, unde umiditatea în momentul procesării lemnului este ridicată. Ambalajul este specific - permite circulaţia aerului, pentru a preveni mucegaiul şi garantează, în cazul depozitării corecte, un grad corect de umiditate.
Prin utilizarea diferitelor esenţe de lemn sau combinaţii ale acestora, alimentele se pot atât aromatiza pentru a adăuga savoare produselor, cât şi afuma în vederea prelungirii conservării acestora.