produse

Tirbuşon electric Cuisinart Style CWO50E, Acumulator Ni-MH (încărcat complet - 80 dopuri), Pompă vacuum, Tăietor pentru folie, Dopul de vidare poate marca data de etanșare, Indicator luminos pentru încărcare

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 7 Mai - Miercuri 8 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 349,99 Lei
Diferență: 50,00 Lei
299,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 3 ani
Asigurată de: Cuisinart România
Tip: Free Pickup & Return
COD: CWO50E
EAN: 3030050152531
Date brute
G: 1,70kg
L: 39,50cm
l: 14,30cm
Î:12,00cm

Descriere

Desfaceţi rapid dopurile sticlelor de vin, cu ajutorul tirbuşonului electric, marca Cuisinart. Dotat cu baterie încorporata NiMH, la o singură încărcare îndepărtează până la 80 de dopuri. Include tăietor pentru folie şi pompă vacuum, pentru a menţine proaspătă aroma vinului.

Materiale. Dispozitivul este confecţionat din plastic şi inox cu mâner din material sintetic pentru o manevrare uşoară.

Dispozitiv de încărcare. Puteţi încărca bateria în unitatea de reîncarcare furnizată, utilizând adaptorul inclus în pachet. Dispozitivul de încărcare este dotat cu 2 semnale luminoase, ce indică nivelul de încărcare al bateriei. Durata necesară de încărcare a bateriei este între 6-8 ore.

Mod de utilizare. Utilizaţi tirbuşonul apăsand butonul ce indică sageata în jos, pentru a îndepărta dopul şi apoi apasaţi partea superioara a butonului pentru a elibera dopul din dispozitiv.

Tirbuşonul electric este însoţit de un dop pentru vidare, pe care îl utilizaţi pentru a păstra prospeţimea şi aroma vinului. După deschiderea vinului, plasaţi dopul de vidare pe sticlă şi apasaţi de aproximativ 20 de ori, până când simţiţi rezistenţă. Pentru a marca data de etanşare, rasuciţi vârful dopului de vidare şi depozitaţi sticla în poziţie verticală.

Caracteristici:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.