Monitoare (4)

Sistemul de monitorizare pentru copii DECT de la Philips oferă un sentiment de siguranţă deplină, având toate elementele esenţiale pentru un astfel de sistem. Cea mai de încredere conexiune, cu sunet extrem de clar şi o lumină de veghe liniştitoare pentru tine şi bebeluş.

322,99 Lei

-22 %

Cea mai de încredere legătură cu bebeluşul tău. Sistemele noastre de monitorizare pentru copii Avent DECT îţi oferă siguranţa de a te simţi aproape de bebeluşul tău, chiar şi atunci când nu eşti în aceeaşi încăpere. Cea mai fiabilă conexiune, sunet îmbunătăţit extrem de clar*, lumină de veghe liniştitoare şi cântece de leagăn.

486,99 Lei -22%
mai ieftin cu 107,00 Lei
379,99 Lei

Cea mai de încredere legătură cu bebeluşul tău. Sunetul deosebit de clar al sistemului nostru de monitorizare pentru copii SCD711 oferă părinţilor un sentiment de siguranţă deplină. Cu senzorul de temperatură, lumina de veghe liniştitoare şi cântecele de leagăn reconfortante, poţi crea un mediu odihnitor pentru bebeluşul tău.

589,99 Lei

Cea mai de încredere legătură cu bebeluşul tău. Sunetul deosebit de clar al sistemului de monitorizare pentru copii DECT SCD721 oferă monitorizare avansată fără interferenţe. Cu senzor de temperatură, lumină de veghe liniştitoare, cântece de leagăn şi un mod de noapte special pentru un mediu odihnitor pentru tine şi bebeluşul tău.

679,99 Lei