produse

Aparat pentru tuns și îngrijirea bărbii BRAUN MGK5260, Wet&Dry, AutoSense, 8-in-1 pentru față și corp, 4 piepteni, 1 accesoriu extra, Aparat de ras Gillette, Negru

COD: 81705274
Stoc furnizor
324,99 Lei -26%
mai ieftin cu 85,00 Lei
239,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 mai - 30 iunie 2021 unul dintre produsele de îngrijire Braun evidențiate și dacă nu ești pe depllin mulțumit/mulțumită, returnează-l fără niciun fel de condiție sau costuri suplimentare!
https://www.braun.ro/ro-ro/promotions/money-back-guarantee

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest produs, beneficiază de această campanie de returnare garantată a banilor.

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Braun MGK5260 (lb.română.pag.49)31 mai 20212,40MB

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Se adaptează la orice barbă, cu ajutorul tehnologiei AutoSensing. Tehnologia inovatoare Braun AutoSensing îți analizează barba de 13 ori pe secunda și adaptează puterea motorului aparatului de tuns în funcție de grosime acesteia, asigurând o tundere fără efort pentru orice tip de barbă. Motorul asigură un plus de putere exact acolo unde este nevoie, permițând aparatul de tuns Braun să ofere o performanță fără precedent, prin comparație cu toate generațiile anterioare de aparat de tuns Braun.

 
Tundere pentru barbă și față. Obține orice lungime a barbii, de la 0,5 la 21 mm, cu ajutorul celor 4 piepteni și rezolvă problema părului nedorit cu ajutorul accesoriilor pentru tunderea părților din urechi și nas.


 
Tunderea părului din nas și urechi. Elimină părul nedorit cu ajutorul accesoriului pentru tunderea părților din nas și urechi.
 
Tunderea părului. Taie părul la lungimea dorită - de la 0,5 la 21 mm - cu ajutorul celor 2 piepteni reglabili cu dublă utilizare.


 
Accesoriu pentru conturare și tuns în detaliu. Creează linii și contururi precise cu capul aparatului pentru î ngrijirea bărbilor. Elimină firele de păr din zonele mai mici cu ajutorul accesoriului de tuns în detaliu.
 
Aparat de ras Gillette Fusion 5 ProGlide. Barbierește-ți fin gâtul, obrajii și fața cu aparatul de ras Gillette Fusion 5 ProGlide cu tehnologia FlexBall.
 

 
Baterie Litiu-Ion de durată. 100 de minute de tundere. Reîncărcare completă în 1 oră. Încărcare rapidă de 5 minute pentru o tundere.
 
Lavabil. Capul poate fi spălat în siguranță sub jet de apă, pentru o curățare ușoară după utilizare.
Setul de aranjare suprem. Setul multifuncțional de aranjare suprem, cu 8 funcții într-un singur dispozitiv.
 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)