produse

Uscător de rufe BOSCH WTX87EH0EU, Pompă de căldură, 9 kg, 15 programe, Clasa A+++, AutoDry Technology, Smart Dry WiFi, Iron Assist, AutoDry, Design AntiVibration, ComfortControl Plus, Alb

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Poland
Polonia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
8.749,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: WTX87EH0EU
EAN: 4242005179800

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 o mașină de spălat sau un uscător de rufe BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-masini-de-spalat-rufe-si-uscatoare

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Descriere

Smart Dry: selectează automat cel mai bun program de uscare în funcție de ultimul ciclu de spălare al rufelor
Iron Assist: Tratament cu extra abur pentru rufe uscate și reducerea cutelor.
AutoDry: uscare delicată a ţesăturilor cu ajutorul senzorilor de umiditate ce determină cu exactitate gradul de uscare necesar.
Design AntiVibration: extrem de stabil datorită protecției speciale împotriva vibrațiilor.
ComfortControl Plus: uşor de utilizat datorită interfeţei intuitive şi a multitudinii de programe


Smart Dry tehnologie WiFi. Selectarea corectă a programului de uscare care se potrivește cel mai bine rufelor tale poate fi complicată. Acum, cu Smart Dry cu Home Connect, programul de uscare este selectat automat pe baza informațiilor din ultimul ciclu de spălare. Această tehnologie wireless permite o comunicare între mașina de spălat rufe și uscător, fără a fi nevoie de un dispozitiv sau o aplicație externă. Încărcarea, tipul de țesătură și nivelul de umiditate sunt luate în considerare pentru alegerea programului de uscare. Cel mai inteligent mod de a desăvârși rezultatele uscării.
 
Funcția Iron Assist. Printr-o simplă apăsare de buton, reduceți cantitatea rufelor ce necesită călcare. Uscatoarele Bosch cu Iron Assist permite tratarea cu aburi pentru hainele uscate, astfel încât să puteți reduce sau chiar elimina procesul de călcare. Aburul pătrunde în materialul preîncălzit și netezește vizibil cutele. Puteți alege între trei programe care utilizează o cantitate predefinită de abur, optimizată pentru cantități diferite de încărcături: costumele, cămășile și bluzele.
 
Gradul de uscare dorit prin atingerea unui buton. Noi, cei de la Bosch, ştim că asigurarea unor rezultate de uscare delicate, dar perfecte, poate reprezenta o provocare. Uscătoarele pentru rufe şi maşinile de spălat rufe cu uscător de la Bosch cu tehnologie AutoDry procesează cu atenţie până la zece kilograme de rufe, la gradul de uscare dorit. Senzorii măsoară temperatura şi umiditatea, protejând astfel rufele tale de temperaturi prea mari, de uscare excesivă şi de micşorare. Pentru situaţiile în care ai nevoie ca rufele să fie destul de uscate pentru a le putea depozita în dulap imediat sau suficient de uscate pentru a le putea călca există acum o setare în acest sens.
 
Extraordinar de silențios și durabil. Pereții laterali inovatori AntiVibration sunt special concepuți pentru a oferi mai multă stabilitate și pentru a reduce în mod optim vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând uscătoarele Bosch extrem de silențioase chiar și pentru o clasă de yoga calmă și pașnică.
 
ComfortControl Plus: ușor de utilizat datorită panoului de control intuitiv. Operarea este simplă cu ComfortControl PLus combinat cu un display TFT de înaltă rezoluție cu text clar și o mulțime de opțiuni ale programului. Textul clar și simbolurile îți oferă toate informațiile de care ai nevoie cu privire la etapele programului.
 
Home Connect. Electrocasnicele Bosch cu Home Connect vă oferă acum control complet asupra lor, oriunde vă aflați - prin simpla apăsare a unui buton. Pur și simplu utilizați dispozitivul mobil pentru a controla și monitoriza în mod convenabil aparatul de la distanță prin intermediul aplicației Home Connect.
 
Uscare delicată a țesăturilor cu Sensitive Drying System. Cu Sensitive Drying System, rufele sunt uscate delicat şi uniform datorită tamburului cu structură unică ce permite circulația eficientă a aerului cald. Ca rezultat vei avea rufe moi, fără cute.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.