produse

Aspirator cu acumulatori BOSCH Seria 8 Unlimited Gen2 BSS8224

Întreabă

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
3.459,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BSS8224
EAN: 4242005269167
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 7,40kg
L: 79,00cm
l: 29,00cm
Î:20,50cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre aspiratoarele Bosch cu Motor Technology, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 10 ani la motorul acestora fără costuri suplimentare! Motorul acestor modele este fabricat în Germania.
Landing oficial: https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/10-ani-garantie-motor-aspiratoare

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție a motorului.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

 

16481104_website_HC_T14_BCS8224WA_SecondaryImage_20_def.jpg

Performanţă:

Igienă:

Confort:


Caracteristici esențiale:

Rezultate excelente de curățare.
BSS8224-000.jpg
Cu aspiratorul vertical Unlimited Gen2 Serie | 8 ai acceași perfomanță de curățare precum cea obținută de un aspirator cu cablu*. Datorită bateriei îmbunătățite, a motorului puternic și a periei motorizate, acest aspirator multifuncțional asigură rezultate excelente de curățare, indiferent de tipul suprafeței.

Durată de funcționare prelungită* pentru întregii locuințe.
BSS8224-001.jpg
Aspiră cât timp ai nevoie. Setul de acumulatori interschimbabili în combinație cu încărcătorul rapid asigură durată de funcționare prelungită*. O baterie poate fi la încărcat în timp ce o folosești pe cealaltă astfel încât aspiratorul este mereu gata pentru a fi folosit, fiind potrivit indiferent de mărimea locuinței.

Versatilitate și rezultate excelente de curățare datorită periei cu LED-uri.
BSS8224-002.jpg
E ușor să îți scape murdăria pe care nu o poți vedea. De aceea, am dotat peria cu LED-uri astfel încât să fie vizibilă murdăria greu de observat. Bucură-te de performanță îmbunătățită, aspirare silențioasă, manevrare ușoară, versatilitate și de o curățare a prafului de 99.9%⁶.

Motor puternic fabricat în Germania.
BSS8224-003.jpg

Nu există compromisuri în privința performanței oferite de motorul TurboSpin fără perii, dezvoltat și fabricat în Germania. Motorul digital cu sincronizare în 3 faze este extrem de eficient cu 32% mai ușor și cu 50% mai rapid² - funcționând cu până la 82.000 rpm pentru o manevrare ușoară și performanță constantă de curățare.

Încărcare de 7 ori mai rapidă⁵ a acumulatorului.
BSS8224-004.jpg
Aspiră întreaga locuință fără să îți faci griji cu privire la durata prelungită de încărcare a acumulatorului. Încărcătorul rapid asigură o încărcare de 7 ori mai rapidă comparativ cu stația de andocare⁵. Bateria de 18 V este rapid încărcată astfel încât să economisești timp, iar aspiratorul să fie mereu gata pentru a fi folosit.
 

Generația următoare de acumulatori pentru autonomie extinsă.
BSS8224-005.jpg
Performanță rdicată, greutate redusă și autonomie extinsă - cu siguranță vrei un astfel de acumulator pentru aspiratorul tău. Acumulatorii Power Plus de la Bosch sunt echipați cu cu cele mai noi tipuri de celule având cu până la 33% mai multă energie¹. Au design compact, eficiență îmbunătățită și durată mai mare de viață.
 

O singură baterie pentru întreaga locuință
BSS8224-006.jpg

Aparatele din locuință au tipuri diferite de baterii ceea ce poate fi destul de costisitor. Acumulatorul de 18 V este compatibil cu o gamă largă de scule electrice și unelte de grădinărit de la Bosch, dar și cu produse de la alte branduri precum Gardena, Gloria, Wagner și Rapid.
 

Ajustare automată a performanței de curățare  în funcție de tipul de pardoseală.
BSS8224-007.jpg
Nu îți mai face griji despre modul de curățare a diverselor suprafețe. Modul Auto detectează automat tipul de pardoseală și optimzează fluxul de aer, determinând astfel echilibrul optim între puterea de curățare și durata de funcționare.
 

Panou de control cu 3 trepte de putere.
BSS8224-008.jpg

Diferitele sarcini de curățare necesită moduri diferite de aspirare. Modul “Turbo” asigură extra putere pentru sarcinile dificile de curățare, oferind aceeași perfomanță ca un aspirator cu cablu*. Modul “Auto” ajustează performanța de curățare și durata de funcționare în funcție de tipul suprafeței, iar modul “Eco” asigură autonomie prelungită în sarcinile zilnice de curățare.
 

Mâner ergonomic și perie motorizată pentru mai multă flexibilitate, nefiind necesar să ții butonul apăsat în permanență.
BSS8224-009jpg.jpg

Curățarea locurilor greu accesibile poate fi o provocare, dar nu și cu aspiratorul Unlimited. Peria se rotește la 180° pentru mai multă flexibilitate și pentru o curățare ușoară a locurilor greu accesibile. Te bucuri de confort în utilizare deoarece nu este necesar să ții apăsat butonul în permanență.
magnet%20bosch.jpg
Specificații:

Tip aspirator: Aspirator vertical

Timpul de lucru: 65 min

Voltajul bateriei: 18 V

Dimensiuni:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.