Accesorii aspiratoare (48)

Filtrul Philips HEPA13 pentru aspiratorul tău captează 99,95 % din praful fin, pentru a-ţi oferi un mediu fără praf şi aer curat, fără alergeni. Aerul care trece prin filtru este chiar mai curat decât cel care se află deja în camera ta.

114,99 Lei

Curăţare uşoară a maşinii - Un kit complet de accesorii cu mini perie turbo, accesoriu lung pentru spaţii înguste, perie moale şi furtun de extensie pentru a te ajuta să cureţi maşina.

221,99 Lei

Kit de schimb original pentru gama Philips Performer Compact. Kitul conţine 3 saci de praf, 1 odorizant şi filtrele pentru motor şi evacuare care trebuie înlocuite o dată pe an

78,99 Lei

-13 %

Kit de schimb pentru filtrul antialergic compatibil cu gama Philips PowerPro Expert*. Kitul conţine filtrele de evacuare şi de admisie care trebuie înlocuite o dată pe an.

91,99 Lei -13%
mai ieftin cu 12,00 Lei
79,99 Lei

Kit de schimb compatibil cu aspiratoarele robot SmartPro Active. Kitul conţine 2 filtre, o pereche de perii şi 3 lavete uscate pentru mop, care ar trebui înlocuite pentru a extinde durata de viaţă a aspiratorului tău robot.

80,99 Lei

Filtru BIONIC pentru aspiratoare Bosch BBZ11BF
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Filtru pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute cu spectru larg de utilizare. Filtru BIONIC pentru modelele BGL3, BSGL3, BGL45, BGB45 (1 buc.) Utilizabil ca filtru pentru protecție motor - extinde durata de viață a aspiratoarelor.

54,99 Lei

Reînnoiţi performanţa perfectă şi menţineţi o igienă ridicată schimbând periile aspiratorului AquaTrio la fiecare 6 luni. Periile cu microfibre dezvoltate în mod unic curăţă şi absorb la capacitate maximă, fiind totodată delicate cu podelele dvs.

136,99 Lei

Kit de bază original pentru gamele Philips Performer Active. Kitul conţine 6 saci de praf, împreună cu filtrele pentru motor şi evacuare care trebuie înlocuite o dată pe an.

163,99 Lei