produse

Espressor automat DeLonghi PrimaDonna Soul ECAM610.75.MB - 0132217055, 1450W, 19 bari, 2.2l, Spumare automată, Carafă termală LatteCrema, Râșniță inox, Boabe și Măcinată, Coffee Link App, Metal Black

Întreabă

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
5.669,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: ECAM610.75.MB
EAN: 8004399014091

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere


Cu noul De’Longhi PrimaDonna Soul, poți gusta adevărata savoare a sortimentelor preferate. Datorită tehnologiei inovatoare Bean Adapt, espressorul reglează cu ușurință gradul de râșnire specific și parametrii de preparare. Asigură astfel o extracție ideală a cafelei, păstrând și intensificând toate aromele cafelei, oferindu-ți cea mai gustoasă băutură.


DeLonghi_PrimaDonna_Soul_ECAM610.75.MB_1.jpg
- Tehnologie Bean Adapt prin care espressorul adaptează setările, indiferent de tipul de boabe de cafea alesș
- Spumă de lapte densă și cremoasă, ce rezistă până la ultima picătură, livrată automat la temperatura ideală, datorită tehnologiei LatteCrema;
- Până la 21 de băuturi prin simpla atingere a unui buton;
- Afișaj color TFT de 4.3” complet tactil și conectivitate cu aplicația Coffee Link, pentru a beneficia de interacțiune maximă.


DeLonghi_PrimaDonna_Soul_ECAM610.75.MB_2.jpg
Aplicația Coffee Link.
Acces facil și intuitiv la toate funcțiile espressorului: poți crea rețete sau personaliza băuturi și gestiona profiluri prin intermediul aplicației Coffee Link.


DeLonghi_PrimaDonna_Soul_ECAM610.75.MB_3.jpg
Tehnologia Bean Adapt.

Grație Tehnologiei Bean Adapt, indiferent de tipul boabelor de cafea ales, espressorul va adapta cu ușurință setările pentru a asigura o extracție ideală a cafelei, păstrând și intensificând, astfel, toate aromele cafelei, oferindu-ți cea mai gustoasă băutură.


DeLonghi_PrimaDonna_Soul_ECAM610.75.MB_4.jpg
Interacțiune facilă.

Pe ecranul tactil TFT de 4,3”, băuturile sunt afișate în funcție de frecvența cu care sunt preparate, astfel încât băutura ta preferată este disponibilă imediat.


DeLonghi_PrimaDonna_Soul_ECAM610.75.MB_5.jpg
LatteCrema Hot.
Tehnologia exclusiv De’Longhi prepară automat spumă de lapte excepțională, ce poate fi livrată împreună cu orice băutură caldă, prin simpla apăsare a unui buton.


DeLonghi_PrimaDonna_Soul_ECAM610.75.MB_6.jpg
Selecție variată de băuturi.
Bucură-te de băuturile preferate, preparate cu o singură atingere. Alege din meniul variat de băuturi pe bază de cafea, cu sau fără lapte, navigând prin cele 18 rețete prestabilite, pe care le poți prepara cu o singură atingere.


Delonghi_PrimaDonna_Elite_ECAM650.55.MS_5.jpg
Cafea proaspăt râșnită în fiecare ceașcă.

Bucură-te de o cafea de înaltă calitate la fiecare ceașcă, deoarece espressorul râșnește boabele de cafea chiar înainte de preparare.

 









Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.