produse

Friteuză cu aer cald nutribullet XXL Digital Air Fryer NBA071B - 0C12500002, 1800W, 7l, 8 programe, Tehnologie de convecție 360° vortex, Grătar de rumenire, Ecran tactil

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 639,99 Lei
Diferență: 140,00 Lei
499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: nutribullet România
Tip: Free Pickup & Return
COD: NBA071B
EAN: 8006447002180

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Coș nutribullet AS00007257
199,99 Lei
Grătar de rumenire nutribullet AS00007256
79,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Pastreaza toate aromele si gateste rapid cu nutribullet! Sa-ti gasesti timp si inspiratie pentru a pregati mesele poate fi uneori o adevarata provocare. Stim cu totii cat de haotica poate fi ora mesei, mai ales intr-o zi aglomerata. Din fericire, exista o solutie foarte simpla pentru a pregati felurile de mancare preferate: friteuza nutribullet® XXL.


Nutribullet_NBA071B_1.jpg
Cu 8 programe presetate și o capacitate de 7L, această friteuză prăjește, coace, deshidratează și pregătește perfect felurile de mâncare preferate în porții mari, perfecte pentru întreaga familie. Suficient de spațioasă pentru a prăji un pui întreg, dar și suficient de compactă pentru a pregăti porții mici sau garnituri. Eficientă din punct de vedere energetic, friteuza dispune de tehnologia de convectie 360° ce invăluie preparatele in caldura in mod uniform. Aceasta reduce timpul de gatire cu 50% fata de un cuptor traditional* ajutandu-te sa economisesti energie cu pana la 70%*. Reduce timpul de gătit și cantitatea de ulei necesară ajutandu-te astfel sa ai un stil de viata sanatos.
*fata de un cuptor traditional clasa energetica A la gatirea a 500gr cartofi pai congelati.


Nutribullet_NBA071B_6.jpg
Friteuza cu aer cald nutribullet® XXL vine împreună cu:
(1) bază cu o putere de 1800W
(1) sertar de gătit cu o capacitate de 7L
(1) grătar de rumenire
(1) manual de utilizare
Proiectata sa reziste in timp, friteuza este fabricata din plastic durabil, vasul de gatit si grilajul pentru prajire fiind anti-aderente,din plastic fara BPA.


Nutribullet_NBA071B_2.jpg
Potrivită pentru întreaga familie.
Sertarul de gătit cu o capacitate de 7L este suficient de mare pentru a hrăni întreaga familie.


Nutribullet_NBA071B_3.jpg
8 moduri de gătit.
Alege dintre cele 8 moduri de gatit ce iti ofera posibilitatea pregatirii felurilor de mancare preferate: porc si cotlete de miel, prajire, coacere, carne de pasare, peste, friptura, fructe uscate, fructe de mare. Pentru preparate personalizate, friteuza poate fi utilizata si in mod manual, ajustand parametri de timp si temperatura individual.


Nutribullet_NBA071B_4.jpg
Gătește mai inteligent.
Tehnologia încorporată ajustează în mod automat timpul de gătire pentru a compensa pierderea de căldură în momentul în care vasul de gătit este deconectat de la bază, garantând astfel mâncăruri preparate perfect de fiecare dată.


Nutribullet_NBA071B_5.jpg
Ușor de curățat.
Vasul de gătit și grătarul de rumenire pot fi spălate pe raftul de sus în mașina de spălat vase, conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare.
 

Tehnologie de convectie tip vortex 360°
Tehnologia unica de convectie invaluie preparatele in caldura constanta, distribuita uniform, care asigura textura perfecta. Aceasta reduce timpul de gatire si cantitatea de ulei necesara.
 

Nutribullet_NBA071B_7.jpg
Cum funcționează și ce este un air fryer sau o friteuză cu aer cald?

Dacă și tu iubești să gatești, cu siguranță ești în căutarea celor mai bune idei pentru a-ți simplifica viața în bucătărie și pentru a crea preparate delicioase și sănătoase. Știai că există o modalitate simplă de a găti mai sănătos? Multe feluri tradiționale de mâncare sunt adesea prăjite sau coapte, însă friteuzele folosesc aer cald pentru prepararea cu un conținut redus de grăsimi, păstrând în același timp aroma și textura lor originală a preparatelor.


Nutribullet_NBA071B_10.jpg
Ce este un air fryer sau o friteuză cu aer cald?

Principiul fundamental al unui air fryer constă în circularea rapidă a aerului cald pentru a găti alimentele. Astfel, se pot obține textura și aroma dorite fără a scufunda alimentele într-o cantitate mare de ulei. Gătitul cu ajutorul unui air fryer reprezintă o modalitate de preparare mai sănătoasa în comparație cu prăjirea tradițională deoarece reduce semnificativ conținutul de grăsimi al mâncărurilor, oferind în același timp un rezultat crocant și delicios.


Nutribullet_NBA071B_8.jpg
De ce ar trebui să cumpăr un air fryer?

Cel mai important, friteuzele cu aer cald reprezintă o modalitate mai sănătoasă de gătit prin reducerea cantității de ulei necesar. In plus pot prepara o varietate de feluri de mancare, salvează timp prin gatitul mai rapid și sunt ușor de utilizat. De asemenea, sunt eficiente din punct de vedere energetic și au componente ușor de curățat, care se pot spăla în mașina de spălat vase, ceea ce le face practice pentru persoanele și familiile active.


Nutribullet_NBA071B_9.jpg
Cum funcționează?

Friteuza este proiectată pentru a fi utilizată cu ușurință, dispunând de programe presetate pentru diverse feluri de mancare. Pentru preparate personalizate, poate fi utilizată și în mod manual – ajustând parametri de timp și temperatură individual. Capacitatea friteuzei cu aer cald Nutribullet XXL Digital este de 7 litri, poate găti 1kg cartofi sau un pui de 3kg. Oferă 8 programe de gătit, ce oferă posibilitatea pregătirii felurilor de mâncare preferate: Porc și cotlete de miel, Prăjire, Coacere, Carne de Pasăre, Pește, Friptură, Fructe Uscate, Fructe de mare. Ecranul tactil ajută ca întreg procesul să fie incredibil de ușor și intuitiv.Tehnologia încorporată ajustează automat timpul de gătire pentru a compensa pierderea de căldură atunci când deschizi vasul de gătit, asigurând astfel că preparatul este gătit perfect de fiecare dată.


Cum pot curața air fryer-ul sau o friteuza cu aer cald??
Friteuza cu aer cald Nutribullet XXL Digital are componente detașabile compatibile cu mașina de spălat vase, simplificând procesul de curățare, ceea ce este deosebit de convenabil pentru persoanele și familiile cu o viață activă. Vasul pentru gătit și grilajul pentru prăjire pot fi clătite cu apă și detergent și sunt, de asemenea, compatibile cu mașina de spălat vase. Nu este recomandată folosirea programului de igienizare al mașinii de spălat vase pentru a evita deformarea materialului. Baza friteuzei Nutribullet XXL Digital poate fi ștearsș cu un prosop umed după utilizare. Vă rugăm să vă asigurați ca baza, vasul pentru gătit și grilajul pentru prajire s-au răcit înainte de a le manipula sau curăța.

Review-uri / Comentarii

5.0
3 review-uri
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Stănescu Marius

26 Feb 2024

surprins!

Achizitie verificata

daca a ajuns si Nutribullet sa faca air fryere, e clar. Am cumparat de curiozitate, o sa pastrez pentru simplitate in utilizare. Pana acum, recomand, cartofii au iesit pufosi, cosul pare calitativ, vedem cum se tine odata cu trecerea timpului.

Lazăr Constantin

27 Mar 2024

Nutribulet

Achizitie verificata

Sant foarte mulțumită, recomand cu mare încredere.

I****** A*****

07 Mar 2024

recomand!!!

Achizitie verificata

Nu este perfecta, dar dupa cateva experiente neplecute cu Instant dar in special Cosori, am simtit nevoia de o schimbare, se intampla sa fiu si user de blender Nutribullet, rudele mele au blenderul in urma recomandarii mele si nu numai, am zis sa incerc si nu regret.
In primul rand cosul are la interior adancimea sau latimea 25 de cm iar inaltimea este 10 cm daca aveți grilajul interior instalat sau 11 cm fara grilaj ducand astfel volumul total la 6,25 litri utilizabili, cu grilajul instalat, a intrat un pui destul de mare si garnitura multa de cartofi dar e de mare pentru spalat in chiuveta, uneori incomod, e mai usor de spalat la masina dar sa aveti atentie la setari sa spalati conform cu cerintele din manual, macar aici producatorul este mai specific. Grilajul pare bine gandit are si cateva parti din cauciuc foarte calitative pentru evitare a zgariaeturilor si se pot da cu usurinta jos pentru curatare.
La xeterior este din plastic lucios, doar din cauza acestui aspect as fi zis pas din start dar arată superb in felul ei,nu se simte deloc a plastic de unica folosinta, simt ca s-ar zgaria mai greu dar eu am si grija de ele cum le curat cum le sterg, are si zone mate la exterior dar nu mari.
Meniul este simplu, sunt scurtaturi pentru programe dar nu le poti accesa direct trebuie sa apesi pe butonul de menu pana clipeste unul dintre icoane putin peste mana, dar m-am obisnuit repete. Merge de la 80 pana la 200 de grade, fata de un instnant nu are deshidratare dar in peste 1 an si jumatate de instant nu am gasit si ocazia sa foloseasc acea functie,conteaza sa faca mancare buna.
Cablul are 1 metru si in spate e un fel de aripa in jurul careia se poate strange cablul eu cel putin alta intrebuintare nu i-am gasit. Ce mi-a placut foarte mult este ventilatorul descoperit si elementul de incalzire care este o idee mai micut, astfel permite accesul mai rapid la curatare, cel putin la alte modele elementul fie e prea mare fie anumite zone sunt blocate, aici pare totul mai usor. Cutia este de un rosu delicios, am facut o poza cum am primit coletul la birou, merge de oferit cadou, creaza impresie, deja am achizitionat inca una pentru parinti. Pare gandit pentru o buna impresie.

Parerea mea finala e ca acest produs se apropie mai mult de o experienta clasica de gatit la cuptor fata de alte modele mai agresive de aer cald, nu ai acea alarma pentru intoarcere la jumatatea retetei si alte mici avantaje, dar eu oricum stau prin bucatarie si m-am obusnit cu timpii de gatire. Conteazca pentru mine ca la final carnea pare patrunsa si suculenta,fara zone roz, exteriorul crocant si extrem de reusit, cartofii nu sunt uscati sau seci,per total nu are avantajele altor modele care suna bine pe hartie, dar cred ca nici nu trebuie sa le ai pe toate, doar sa excelezi la ceva, practic am gatit doar pui cu garnituri de atunci. Pare gandit mai mult pentru pietile vestice un produs mai bine gandit.
Despre magazin doar de bine au livrat a doua zi, iar produsul are garantie oficiala de la nutribullet, asadar magnet este magazin oficial, cumparati fara probleme de aici.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.