produse

Blooming Belly Crema nutritiva, Ulei de argan, 473 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 18121
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Presat la rece, fructul de argan din arborele marocan, acest ulei este cunoscut si sub numele de „uleiul miraculos“. Păstrați pielea stralucitoare in timpul sarcinii cu crema noastra nutritiva, realizata cu ulei de argan-emolient, care este cunoscut pentru capacitatea sa de a menține pielea fermă și elastică. Formula noastră non-grasă vă va ajuta să vă pregătiți pielea pentru schimbările legate de sarcină, păstrând-o moale și hidratată. Utilizați împreună cu Blooming belly™ Natural Stretch Oil pentru a ajuta la tratarea pielii uscate și pentru a preveni vergeturile.

MOD DE UTILIZARE: Puneți o cantitate mică de cremă pe mâini și apoi aplicați pe tot corpul. DOAR PENTRU UZ EXTERN.

INGREDIENTE: Emolient, trigliceridă caprilică / caprică (emolientă), glicerină vegetală (umectant), cetearil olivat (balsam), ulei din sâmburi de Argania spinosa (argan) , Ulei de migdale dulci (Prunus amygdalus dulcis) (emolient), unt de Butyrospermum parkii (shea), sorbitan olivat (emulgator), alcool stearilic (modificator de reologie), octilododecanol (emolient), filtru de fermentație rădăcină Leuconostoc / conserve naturale ), Stearat de gliceril (emulgator), amidon Zea mays (porumb) (modificator de reologie), gumă xantan (stabilizator emulgator), ulei de semințe Ricinus communis (ricin), 3-hexenol natural (extract natural)

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.