produse

ATTITUDE Sensitive Natural Unguent protector, 75ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60403
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Unguentul natural de protecție ATTITUDE pentru piele naturală formează un film de protecție impermeabil pentru a restabili bariera pielii prin menținerea unei umidități bune și a iritării. Folosim ingrediente hipoalergenice pe bază de plante și minerale, cum ar fi uleiul de ovăz coloidal calmant pentru a proteja, calma și hidrata pielea chiar și cu expunere repetată la apă. Pentru a vă asigura că este 100% fără griji, am testat dermatologul EWG VerifiedTM și certificat de Asociația Națională pentru Eczemă.

Instrucțiuni de folosire: Aplicați pe piele ori de cate ori e nevoie. Pentru piele atopică, sensibilă și uscată. Protejează bariera naturală a pielii.

INGREDIENTE: Uleiul de cocos nucifera (unt de cocos), untul de butyrospermum parkii (shea), uleiul de semințe de ricinus communis (ricinus communis), poligliceridele de soia hidrogenate, făina de avena sativa (uleiul de ovăz coloidal), uleiul de kernel avena sativa, alcanul C15-23, extract de frunze de bisabolol, rosmarinus officinalis (rozmarin), ulei de semințe helianthus annuus (floarea-soarelui).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.