produse

ATTITUDE Solutie dezodorizanta cu pulverizator, lime si nuca de cocos, 240 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 82051
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Spray-ul natural dezodorizant de la Attitude este special creat pentru a împrospăta blana animalului de companie între îmbaieri sau şedinţe de îngrijire şi toaletare. Oferă o formulă naturală hipoalergenă cu o aromă discretă de cocos şi lime, eficientă şi perfect sigură pentru sănătatea animalelor.

MOD DE UTILIZARE: Agitaţi bine înainte de folosire, aplicaţi la o distanţă de 4-6cm de blana animalului. Ideal periaţi blana după aplicare. Spray-ul se poate aplica atât pe blana udă cât şi pe cea uscată. Doar pentru uz extern, evitaţi contactul cu ochii animalului si zonele sale genitale. Recomandat pentru toti prietenii blănoşi.

INGREDIENTE: Apă, propanediol, glicerină, polyglyceryl-4 caprate, polyglyceryl-4 cocoate, polyglyceryl-6 caprylate, polyglyceryl-6 ricinoleate, sodium citrate, zinc ricinoleate, parfum obținut din ingrediente naturale, acid citric, decyl glucoside, sodium benzoate, potassium sorbate.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.