produse

Pompă de sân electrică simplă Philips Avent SCF301/02 [Gama Easy Comfort]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF301/02
Date brute
G: 1,20kg

Descriere

magNET.ro-este-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare.jpg
 

4 moduri de stimulare şi 4 moduri de colectare a laptelui pentru eficiență optima. Este important să te simţi confortabil atunci când îţi colectezi laptele, iar confortul înseamnă ceva diferit pentru fiecare mamă. Cu această pompă de sân poţi alege din 4 moduri de stimulare şi 4 setări de colectare a laptelui. În acest fel, fiecare repriză de colectare a laptelui poate fi eficientă şi confortabilă.

Setări simple, necomplicate. Mamele au destule pe cap şi fără a mai trebui să-şi amintească setarea ideală - aşa că o vom face noi pentru tine. Setările preferate sunt memorate, aşa că nu trebuie decât să apeşi un buton pentru a începe. Vrei să iei o pauză? Apasă pur şi simplu butonul de pauză, iar când vrei să reiei, apasă butonul de pornire. Este cât se poate de simplu.

Funcţionare pe bază de baterii sau cu alimentare de la priză. Produsul are o funcţionare electrică. Pentru mobilitate crescută, poţi introduce baterii pentru a permite utilizarea fără fir. Poţi introduce patru baterii AA nereîncărcabile de 1,5 V sau patru baterii AA reîncărcabile de 1,2 V.

Concepută să imite ritmul de supt al bebeluşilor. În timpul alăptării, copiii au un anumit ritm de supt, înghiţire şi respiraţie, în raport de 1:1:1. Această pompă de sân este dotată cu tehnologia specială Rhythmic Wave, concepută să imite modelul, ritmul şi raportul (1:1) de supt şi înghiţire ale copilului pentru a stimula curgerea rapidă şi eficientă a laptelui. Aceasta conferă naturaleţe şi confort reprizelor de colectare a laptelui.

Sunet discret şi afişaj cu iluminare de fundal pentru utilizare discretă pe timp de zi sau noapte. Afişajul nostru comod cu iluminare de fundal permite colectarea discretă a laptelui pe timp de noapte, fără a mai fi nevoie să aprinzi luminile. Iar sunetul slab creează mai puţin deranj.

Colectare igienică a laptelui. Ştim că fiecare picătură contează, motiv pentru care ne asigurăm că tot laptele curge direct de la sân în recipient, fără a pătrunde în tuburi. Toate componentele care vin în contact cu laptele sunt fabricate din materiale fără BPA.

Pernă moale de masaj concepută să stimuleze curgerea laptelui. Pompele noastre de sân au fost concepute gândindu-ne la confortul tău. Textura moale şi catifelată a pernei de masaj conferă o senzaţie de căldură şi confort pe piele şi ajută la stimularea curgerii laptelui. Iar materialul flexibil este conceput să imite acţiunea de supt a copilului pentru a stimula lactaţia.

Colectare uşoară a laptelui, acasă şi în mişcare. Designul uşor şi compact îţi permite să colectezi uşor laptele acasă sau să iei pompa cu tine pentru a o utiliza în deplasări.

Cutia include:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.