produse

Tetină Philips Avent SCF636/27 [Gama Classic] pentru hrană consistentă, 6+ luni

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCF636/27
EAN: 8710103574491
Date brute
G: 0,06kg

Descriere

Mult mai confortabil pentru hrănirea bebeluşului. Supapa unică a tetinei se ajustează după ritmul de hrănire al bebeluşului dumneavoastră. Laptele va curge în ritmul ales de bebeluşul dvs. şi astfel se reduce supra-hrănirea, expectorarea, eructaţiile şi gazele intestinale.

Dovedit clinic că reduce în mod semnificativ agitaţia. Somnul şi alimentaţia sunt vitale pentru sănătatea şi fericirea bebeluşului. A fost efectuat un studiu clinic pentru a afla dacă designul biberonului pentru sugari afecteaza „comportamentul sugarului”. S-a demonstrat ca biberonul Philips AVENT Classic reduce în mod semnificativ agitatia cu aproximativ 28 de minute pe zi faţă de biberonul de comparatie (46 minute in loc de 74 minute, p=0,05). Acest lucru este valabil în special noaptea*.

Sistem unic anti-colici. Pe măsură ce vă hrăniţi bebeluşul, supapa unică de pe tetină se pliază pentru a permite intrarea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului.

Tetină fără BPA. Această tetină este fabricată din silicon - un material fără BPA.

Compatibilă cu biberonul Classic. Vă recomandam să utilizaţi tetina Classic numai cu biberoanele din gama Classic. Pachetul include 2 tetine moi şi groase.

*Un studiu clinic a arătat că la vârsta de două săptămâni, bebelușii au arătat mai puțin agitați decât bebelușii hrăniți cu o altă sticlă. (Studiu realizat de Institutul de sănătate a copilului, Londra. 2008.)

*Un studiu clinic a arătat că la vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniți cu o sticlă AVENT au arătat mai puțin colici decât sugarii hrăniți cu o altă sticlă de frunte, mai ales pe timp de noapte.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.