produse

Set de 2 tetine moi Philips AVENT SCF252/05, De la 6-9 luni, Rezistente la muşcături, Pentru dinții în dezvoltare, În unghi pentru sorbire ușoară, Lavabile în mașina de spălat vase, Fără BPA

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCF252/05
EAN: 8710103836797
Date brute
G: 0,04kg

Descriere

Supapă etanşă pentru sorbire fără vărsare. Gata cu murdăria! Noua noastră supapă brevetată asigură curgerea lichidului numai când copilul bea din cană.

Tetină în unghi pentru sorbire uşoară. Tetina în unghi este concepută pentru a ajuta copiii să înveţe cum să bea din cană.

Poate fi spălată în maşina de spălat vase, uşor de asamblat şi de curăţat. Tetina Philips Avent poate fi asamblată uşor. Pentru confortul tău, toate componentele pot fi spălate în maşina de spălat vase.

Fără BPA/0% BPA. Tetina noastră este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA/cu 0% BPA

Combină şi potriveşte. Tetinele noastre sunt compatibile cu gamele de biberoane Natural şi Classic+ (cu excepţia biberoanelor din sticlă), precum şi cu gama completă de căni (cu excepţia cănilor „Sunt mare” şi a cănilor cu tetină de formare Easy Sippy). Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Tetină moale şi rezistentă la muşcături pentru dinţii în dezvoltare. Când este vorba despre a bea confortabil şi uşor, cei mici au nevoie de o tetină de formare care este delicată cu gingiile, dar care poate însă să reziste la acţiunea dinţilor în creştere. Cana cu tetină de formare My Grippy le oferă pe ambele, datorită tetinei sale rezistente la muşcături, dar în acelaşi timp delicată.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.