produse

Uscător de păr Philips BHD282/00 [Gama DryCare]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHD282/00
Date brute
G: 0,85kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20ondulatoare%20uscatoare%20placi%20de%20intins%20parul.jpg

Uscare de înaltă performanţă, de 2300 W. Philips DryCare 2300 W are puterea de care ai nevoie. Fluxul său de aer rapid, puternic, de 2300 W asigură rezultate de coafare excelente.

Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Philips DryCare are un buton cu funcţie IONICĂ pentru accentuarea strălucirii unui păr catifelat şi drept. Ionii negativi elimină părul electrizat, netezesc cuticulele şi părul. Rezultatul este un păr neted, strălucitor şi minunat de lucios.

Jet de aer rece pentru fixarea coafurii după uscare. Philips DryCare are şi importantul buton pentru jet de aer rece. Jetul de aer rece asigură o explozie de aer rece pentru a fixa şi a finisa coafura.

Setare de temperatură ThermoProtect. Philips DryCare are o setare de temperatură ThermoProtect. Această setare usucă delicat părul la cea mai eficientă temperatură. Părul se usucă repede, fără a se încălzi excesiv.

3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control maxim asupra coafării. Philips DryCare are 3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control maxim asupra coafării. Uşor de setat şi de utilizat, îl poţi folosi pentru a obţine puterea şi temperatura exacte, potrivite stilului tău.

Design uşor, confortabil. Philips DryCare cântăreşte numai 450 de grame, ceea ce îl face comod de manevrat şi de ţinut în mână. Designul său uşor facilitează coafarea, fără a compromite puterea.

Cablu de alimentare de 2 m. Philips DryCare are un cablu de alimentare de 2 m, pentru flexibilitate şi rază de acţiune suficientă în timpul coafării.

Element de uscare ceramic pentru a preveni uscarea excesivă. Philips DryCare dispune de un element ceramic pentru a preveni uscarea excesivă şi a obţine un păr neted. Elementul generează căldură cu infraroşu. Această căldură delicată usucă şi netezeşte părul din interior, protejându-l împotriva uscării excesive, în timp ce-l usucă rapid şi eficient.

Difuzor de volum pentru volum, bucle şi elasticitate. Philips DryCare are un difuzor de volum pentru adăugarea volumului şi îmbunătăţirea buclelor şi a elasticităţii. Pentru rezultate excelente, ţine difuzorul aproape de calotă şi de zona rădăcinilor. Textura delicată a acestuia va adăuga volum, va maximiza grosimea, elasticitatea şi va modela buclele.

Concentrator de 14 mm pentru coafare precisă. Deschiderea îngustă de 14 mm a capului concentrează fluxul de aer pe zone specifice. Pentru o coafare precisă, foloseşte-l împreună cu uscătorul şi peria.

Uscător de păr elegant şi conceput cu stil. Philips DryCare este un uscător de păr elegant şi conceput cu stil. Culoarea sa atractivă mov închis este distinctă şi arată la fel de bine ca şi rezultatele pe care le produce uscătorul.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.