produse

Uscător de păr Philips BHD177/00 [Gama DryCare]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: BHD177/00

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20ondulatoare%20uscatoare%20placi%20de%20intins%20parul.jpg

De 4 ori mai mulţi ioni pentru strălucire suplimentară. Oferă părului tău un tratament intensiv cu ioni. Acest uscător de păr emite de 4 ori mai mulţi ioni încărcaţi negativ decât alte uscătoare de păr Philips. Rezultatul este un păr extrem de strălucitor şi drept.

Lasă-l să strălucească! Concentrator de 7 mm pentru rezultate de coafare perfecte. Orificiul de 7 mm pentru duză concentrează fluxul de aer pentru coafare de precizie pe zone specifice. Accesoriul ideal pentru periere în timpul uscării şi al coafării.

Apasă şi eliberează butonul Jet de aer rece pentru a-ţi fixa coafura. O funcţie profesională obligatorie, acest buton nou cu apăsare şi eliberare de jet rece nu trebuie să fie apăsat constant pentru a fi utilizat. Acesta asigură un flux intens de aer rece pentru fixarea coafurii, după aranjare.

Uscare rapidă, motor c.a. puternic. Philips DryCare Pro 2300 W are un motor CA de înaltă performanţă, dezvoltat pentru piaţa profesională. Motorul CA generează o viteză a aerului de până la 105 km/h pentru rezultate rapide şi eficiente.

2300 W de putere de uscare rapidă, de înaltă performanţă. Uscătorul de păr DryCare Pro are un flux de aer rapid şi de înaltă performanţă pentru 2300 W de uscare profesională şi rezultate de coafare.

Setare de temperatură ThermoProtect. Setarea de temperatură ThermoProtect asigură o temperatură optimă de îngrijire şi o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente într-un mod delicat.

Şase setări flexibile de viteză şi căldură pentru control complet. Configurează şi controlează cu uşurinţă setările de căldură şi viteză pentru a crea coafura perfectă. Alege dintre 3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control deplin, uscare şi coafare precise.

Difuzorul creşte volumul pentru bucle şi coafuri ample. Difuzorul de volum distribuie fluxul de aer pe păr, amplificând volumul şi reducând cârlionţii în timpul uscării. Pentru rezultate excelente, menţine difuzorul aproape de calotă şi de zona rădăcinilor. Textura delicată a difuzorului va adăuga volum, va maximiza grosimea, elasticitatea şi va modela buclele.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.