produse

Placă de întins părul Philips HP8348/00 [Gama KeraShine]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HP8348/00
Date brute
G: 0,44kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20ondulatoare%20uscatoare%20placi%20de%20intins%20parul.jpg

Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină. Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină, pentru o mai bună îngrijire a părului tău.

Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor şi drept. Oferă-i părului tău un plus de îngrijire cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

Temperatură înaltă profesională de 230°C pentru rezultate perfecte. Această temperatură ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi îţi oferă aspectul perfect pe care ţi-l doreşti.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 30 de secunde. Placa de păr are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 30 de secunde

Oprire automată după 60 de minute. Unele plăci de îndreptat părul şi ondulatoare au fost echipate cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Clemă de închidere pentru mâner, care facilitează stocarea în siguranţă. Placa de păr dispune de un mecanism de blocare pentru închidere. Situat la baza aparatului, acest mecanism de blocare blochează plăcile, accelerează şi simplifică depozitarea şi te ajută la protejarea aparatului împotriva deteriorării accidentale.

Setări digitale cu căldură reglabilă pentru păr mătăsos. Setări digitale cu căldură reglabilă pentru rezultate optime pentru toate tipurile de păr

Cablu de alimentare de 1,8 m. 

Păr sănătos, fără regiuni fierbinţi prin distribuirea uniformă a căldurii. Tehnologia avansată Philips EHD+ înseamnă că aparatul de coafat va distribui căldura întotdeauna foarte uniform, chiar şi la temperaturi ridicate, prevenind apariţia punctelor fierbinţi nocive. Acest lucru asigură astfel protecţie suplimentară şi te ajută să îţi păstrezi părul sănătos şi strălucitor.

ThermoGuard previne expunerea neintenţionată la temperaturi de peste 200°C. Previne expunerea neintenţionată la căldură cu ThermoGuard prin creşterea temperaturii în etape de doar 5°C, peste 200°C.

Cu funcţia blocare butoane, nu mai există schimbarea accidentală a setărilor. Fii întotdeauna în control. Mulţumită funcţiei de blocare a butoanelor, s-a terminat cu pornirea sau oprirea accidentală a aparatului de coafat sau cu schimbarea temperaturii.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.