produse

Placă de îndreptat părul Philips Prestige BHS830/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHS830/00
EAN: 8710103927679
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 1,10kg
L: 41,70cm
l: 14,50cm
Î:11,90cm

Descriere

Îndreptare personalizată. Tehnologie SenseIQ pentru o experienţă personalizată de îndreptare a părului. Detectează. Senzorul digital activ măsoară temperatura părului de peste 20.000 de ori într-o sesiune de coafare. Se adaptează. Microprocesorul inteligent reglează automat temperatura pentru a preveni supraîncălzirea părului. Îngrijeşte. Tehnologia noastră de detectare şi adaptare protejează părul în timpul coafării, conservând până la 70 % din hidratarea sa naturală**.

Menţinând rezistenţa părului. Dovedită că menţine până la 93 % din rezistenţa esenţială a părului*, placa de îndreptat părul cu SenseIQ oferă o senzaţie de sănătate la interior şi un aspect elegant şi lucios la exterior.

Sistem Tetra Ionic pentru păr strălucitor. Oferă-i părului un tratament ionic hrănitor cu sistemul Tetra Ionic. Designul patentat eliberează milioane de ioni utilizând 4 jeturi speciale din ambele margini ale plăcii de îndreptat părul. Moleculele hrănitoare îndepărtează electricitatea statică, elimină aspectul creţ şi conferă părului un luciu plin de strălucire.

Detectează temperatura părului. Părul unic necesită îngrijire unică. Aşa că, mişcare după mişcare, Philips Straightener Prestige se adaptează părului tău. Senzorul digital activ măsoară temperatura părului de peste 20.000 de ori la o sesiune de coafare pentru a-ţi oferi o experienţă personalizată de fiecare dată.

Adaptează performanţele de îndreptare pentru a preveni supraîncălzirea. Microprocesorul inteligent este creierul din spatele tehnologiei SenseIQ. Acesta analizează şi reglează continuu temperatura. Adaptând căldura la părul tău, placa de îndreptat părul previne supraîncălzirea, oferind de fiecare dată performanţele de coafare la care te aştepţi.

Îngrijire unică pentru părul tău. Oferă-i părului îngrijirea exclusivă pe care o merită. Placa de îndreptat părul cu tehnologie SenseIQ conservă până la 70 %** din hidratarea naturală a părului pentru a asigura un păr lucios, cu aspect sănătos şi plin de strălucire.

Coafare rapidă. Încălzindu-se în câteva secunde, placa de îndreptat alunecă pe păr cu mai puţine mişcări datorită plăcilor cu 20 % mai mari***. Alege între 14 setări de temperatură pentru a obţine coafarea precisă de care ai nevoie.

Alunecare fără tragerea părului. Placa alunecă lin pe suprafaţa părului fără a trage deloc firele mulţumită plăcilor foarte netede care au fost tratate special împotriva frecării.

Îndreptare uşoară cu 3 moduri de coafare. La atingerea unui buton, selectează unul dintre cele trei moduri în funcţie de tipul de păr: Modul rapid. Se încălzeşte la 210 °C pentru părul greu de îndreptat, inclusiv părul gros, aspru sau creţ. Modul normal. Se încălzeşte la 190 °C pentru utilizare pe păr texturat sau uşor ondulat. Modul delicat. Se încălzeşte la 170 °C pentru utilizare pe păr fin, deschis la culoare, blond sau vopsit. Pentru protecţia părului, SenseIQ este activat automat în toate modurile.

Coafare precisă cu vârf rece. Vrei să obţii onduleuri? Nicio problemă. Aşază o şuviţă de păr între plăci şi întoarce placa de îndreptat părul spre interior sau spre exterior în timp ce alunecă. Prinde vârful rece cu mâna liberă pentru control şi precizie suplimentare.

Coafare comodă cu husă pliabilă. Husa pliabilă elegante serveşte şi ca suport termorezistent, care te ajută să îţi aranjezi părul oriunde. Asigură totodată depozitarea sigură a plăcii de îndreptat părul, acasă sau în călătorii.

*Mod SenseIQ la 200 °C, rezultate medii.

* Mod SenseIQ la 170 °C.

* * faţă de Philips HP8372.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.