produse

Trimmer pentru nas și urechi Remington NE3850 [Gama Nano Series]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: NE3850
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Trimmer-ul pentru nas și urechi Nano Series este instrumentul perfect pentru a îndepărta părul nedorit. Carcasa anti-microbiana cu microparticule de argint* și sistemul activ de curățare a lamelor oferă mai multă igienă și un mod foarte ușor de întreținere a aparatului, rezistând activ la bacterii și reducând drastic depunerile. În plus, acesta te protejează de cauzele ascunse care produc iritarea pielii.

Lama cu două fețe și vârfuri rotunjite. Lama cu două fețe și vârfuri rotunjite este ascuțită cu precizie și îndepărtează cu ușurință orice fir de păr răzleț, iar capul rotativ te ajută să ajungi cu delicatețe până și în cele mai dificile zone – reducând efortul obținerii unui aspect perfect ingrjit.

Cap rotativ. Capul rotativ a fost conceput pentru a tunde în siguranță și curat, mulțumită plăcilor curbate care captează firele de păr atât prin vârf, cât și prin părțile laterale.

100% rezistent la apă. Fiind 100% rezistent la apă și funcționând cu o singură baterie, aparatul de tuns pentru nas și urechi Nano Series este esențial pentru bărbații cu o piele sensibilă care doresc să aibă un corp îngrijit, fără fire de păr nedorite!

Toate caracteristicile:

* Doar pe trimmerul vertical.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.