produse

Aparat de tuns și ras Braun MGK3020

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81577096
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Îngrijirea bărbii. Cei doi piepteni ficși asigură 13 setări de precizie pentru lungime în trepte de 2 mm, pentru a obține de fiecare dată un stil perfect. Accesoriul de precizie pentru tuns și aparatul de ras gratuit Gillette Flexball îți permit să realizezi margini bine conturate, pentru un aspect individual.

Tunderea părului. Pieptenele inteligent pentru tunderea părului oferă precizie și control asupra tunsorii.

Tunsul părului din urechi și din nas. Îndepărtează în mod eficient părul din nas și din urechi fără tragere și disconfort.

Lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului. Asigură precizie și înaltă performanță, ca să poți obține orice stil. Lamele ultra ascuțite din oțel inoxidabil taie părul lung sau gros fără tragere sau disconfort.

Performant pe toată durata de viață a bateriei. 40 de minute de tundere de precizie cu o încărcare de 10 ore.

LED încărcare. Un LED indică faptul că bateria este descărcată și informează utilizatorul despre starea de încărcare.

Reglează automat tensiunea. Setul multifuncțional de îngrijire Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100 V și 240 V. Practic, funcționează în orice țară din lume.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.