Aparat de tuns premium 18-în-1 Philips MG7785/20 [Gama MultiGroom 7000]

COD: MG7785/20
Stoc magazin

Stilizare şi precizie perfecte - Perfecţionează-ţi stilul personal cu cel mai precis şi mai versatil aparat de tuns al nostru. 18 instrumente de calitate îţi permit să-ţi creezi un stil unic, din cap până-n picioare. Beneficiază de precizie maximă cu lamele DualCut şi mânerul premium din oţel cu prindere din cauciuc.

Citeste descrierea completa
649,99 Lei -24%
mai ieftin cu 156,09 Lei
493,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tunde-ţi şi stilizează-ţi părul de pe faţă, cap şi corp cu 18 instrumente. Acest aparat de tuns multifuncţional îţi tunde şi stilizează cu uşurinţă părul facial, îţi scurtează părul şi îţi îngrijeşte corpul.

Tehnologie DualCut pentru precizie maximă, cu 2 lame suplimentare. Bucură-te de precizie maximă cu tehnologia DualCut, care oferă 2 lame suplimentare. Lamele din oţel se ating uşor una de cealaltă, ascuţindu-se reciproc în timpul utilizării. Astfel, lamele sunt ascuţite ca în prima zi chiar şi după 5 ani de utilizare.

Aparatul de tuns metalic îţi tunde cu precizie barba, părul şi părul de pe corp. Foloseşte aparatul de tuns metalic cu tehnologie DualCut fără pieptene pentru a obţine linii clare şi definite în jurul bărbii, gâtului şi liniei părului sau pentru a tunde părul de pe corp la o lungime minimă.

Aparatul de ras pentru corp rade cu uşurinţă părul de pe corp. Rade-te cu uşurinţă în zonele aflate mai jos de gât cu aparatul nostru de ras pentru corp. Sistemul nostru unic de protecţie a pielii protejează chiar şi cele mai sensibile zone ale corpului, permiţându-ţi să îţi razi părul confortabil, chiar şi la 0,5 mm.

Aparatul de ras de precizie desăvârşeşte linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului. Foloseşte aparatul de ras de precizie după tuns pentru a desăvârşi linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului.

Aparatul de tuns cu lamă lată tunde rapid chiar şi cel mai des păr. Creează-ţi rapid propriului stil. Aparatul de tuns cu lamă extralată de 41 mm tunde mai mult la fiecare trecere.

Aparatul metalic de tuns pentru detalii defineşte linia bărbii sau a ciocului. Creează linii, contururi şi detalii fine cu precizie, pentru a-ţi defini sau schimba stilul.

Aparatul de tuns părul din nas elimină cu delicateţe părul nedorit din nas şi urechi. Elimină părul nedorit din nas şi urechi, uşor şi confortabil.

11 piepteni pentru tunderea părului de pe faţă, cap şi corp. 2 piepteni pentru aspect nebărbierit (1, 2 mm), 1 pieptene reglabil pentru barbă (3-7 mm), 4 piepteni laţi pentru păr (4, 9, 12, 16 mm), 2 piepteni de păr graduali (stânga, dreapta) şi 2 piepteni pentru corp (3, 5 mm).

Timp de funcţionare: 5 ore de utilizare fără fir la fiecare încărcare. Bateria litiu-ion de înaltă performanţă asigură până la 5 ore de funcţionare la fiecare încărcare de 2 ore. O încărcare rapidă de 5 minute îţi permite un tuns complet.

Cadrul din oţel inoxidabil şi mânerul din cauciuc îmbunătăţesc controlul. Cadrul aparatului de tuns este fabricat din oţel inoxidabil pentru durabilitate îmbunătăţită, iar detaliile din cauciuc oferă cel mai bun confort şi control din clasa sa.

Rezistent la utilizare sub duş pentru utilizare şi curăţare comode. Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a fi rezistent la apă, astfel încât să îl poţi utiliza confortabil la duş şi să îl poţi curăţa cu uşurinţă la robinet.

5 ani de garanţie şi tensiune universală. Pentru acest aparat de tuns Philips oferim o garanţie de 5 ani. Produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista şi au fost concepute pentru a oferi performanţă de încredere, de fiecare dată. Piesele acestui aparat de tuns nu necesită niciodată lubrifiere, iar bateria este compatibilă cu toate tensiunile internaţionale.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului