produse

Aparat de tuns multifuncțional 12în1 ROWENTA Trim&Style TN9160F1

20% EXTRA REDUCERE
Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: TN9160F1
EAN: 3121040061404
Date brute
G: 0,65kg
L: 7,00cm
l: 19,50cm
Î:23,00cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Descriere

Cele 5 lungimi de tăiere și setul complet de 12 accesorii speciale pentru păr, barbă și corp , asigură rezultate de styling perfecte!

Pentru păr, lama adițională de 44 mm este perfectă pentru rezultate eficiente și rapide, iar cei 4 piepteni ficşi oferă o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește lungimea părului pentru stiluri variate şi perfect definite.

Pentru corp, aparatul de ras a fost special conceput pentru tunderea și raderea sub duş și include un trimmer dedicat pielii sensibile pentru a scurta părul înainte de a-l rade.

Accesoriul pentru nas şi urechi este prevăzut cu o lamă cu sistem rotativ ce garantează tunderea eficientă şi fără durere a părului nedorit.

Utilizare sub apă. Datorită tehnologiei Wet&Dry ai parte de o experiență de tuns şi bărbierit eficientă şi convenabilă, chiar şi sub duș, şi, în acelaşi timp, aparatul este mai uşor de curăţat.

Motor DC. Părul este tăiat eficient dintr-o singură mișcare, datorită motorului de mare viteză și a lamei mobile cu înveliș din titan.

Autonomia mare a bateriei de până la 60 de minute asigură o utilizare confortabilă şi fără griji.

Caracteristici tehnice:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.