Aparat de tuns barba și părul 7-în-1 Philips QG3340/16 [Gama MultiGroom 3000]

COD: QG3340/16
Stoc epuizat

Aparat de tuns All-in-one pentru barbă şi păr - Încearcă diferite stiluri de barbă, mustaţă şi coafuri cu acest aparat de tuns multifuncţional. 7 accesorii îţi oferă posibilitatea să încerci uşor multe aspecte diferite.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tunde părul de pe faţă şi gât şi perciunii pentru a-ţi definitiva înfăţişarea. Foloseşte aparatul de tuns complet fără pieptene pt. a-ţi desăvârşi stilul şi a obţine linii clare, definite pe marginile bărbii.

18 lungimi reglabile (1-18 mm) pentru o barbă uniformă şi pentru aspect nebărbierit. Tunde-ţi barba exact la dimensiunea pe care o doreşti, cu reţinerea setării care se potriveşte aspectului dorit. Pieptenele pentru barbă şi aspect nebărbierit oferă 18 setări de lungime, de la 1 mm la 18 mm, cu distanţă de exact 1 mm între fiecare setare.

Defineşte contururi fine în jurul bărbii sau ciocului. Creează linii, contururi şi detalii fine pentru definirea sau schimbarea stilului.

Rade suprafeţe mici de pe obraji şi bărbie cu mare precizie. Scapă de părul nedorit cu precizie asupra zonelor mici de pe obraji şi bărbie, pentru o finisare îngrijită.

Aranjează-ţi sprâncenele şi perciunii la o lungime uniformă. Piaptănă şi tunde-ţi sprâncenele şi perciunii cu precizie, pentru un aspect desăvârşit.

Scapă uşor de părul nedorit din nas şi urechi. Elimină părul nedorit din nas şi urechi, uşor şi confortabil.

18 lungimi reglabile (3-20 mm), pt. o tunsoare uniformă. Păstrează-ţi frizura stilată sau creează una nouă, prin tunderea la diferite lungimi. Pieptenele de păr oferă 18 setări de lungime, de la 3 mm la 20 mm, cu distanţă de exact 1 mm între fiecare setare.

Lame de înaltă performanţă, delicate cu pielea, pentru tunderea perfectă. Obţine o tundere delicată, de performanţă. Lamele cu ascuţire automată şi confecţionate din oţel cromat măcinat fin, îţi oferă o performanţă durabilă. Vârfurile şi pieptenii rotunjiţi asigură un contact delicat şi protejat cu pielea.

60 de minute de utilizare fără fir după o încărcare de 10 ore. Noile noastre lame reduc frecarea, pentru a-ţi oferi cu până la 70 % mai mult timp de funcţionare. faţă de modelele anterioare.

Aparatul de tuns poate fi clătit la robinet. Doar clăteşte lamele şi pieptenii după fiecare utilizare, pentru performanţă de lungă durată.

Depozitează uşor aparatul şi accesoriile şi ia-le cu tine. Păstrează-ţi aparatul de tuns multifuncţional organizat cu husa convenabilă, care menţine şi protejează aparatul de tuns şi toate accesoriile în timpul călătoriilor.

2 ani garanţie, tensiuni din întreaga lume, nu este necesară lubrifiere. Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Acestea îţi sunt oferite cu o garanţie internaţională de 2 ani, în normele de tensiune internațională şi nu necesită niciodată lubrifiere.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului