produse

Aparat de ras BRAUN 7842S, Intelligent Sonic, Wet&Dry, Autonomie 50 minute, Lame care se adaptează la tunderea conturului feței, Negru

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81679673
EAN: 4210201217442

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Perfect pentru pielea sensibilă. Cu tehnologia de bărbierit inteligentă de la Braun, te bucuri de un bărbierit personalizat și eficient. Nu trebuie să treci de doua ori peste acelasi loc și se reduce în mod semnificativ riscul de a irita pielea.
 
Adaptabil la tipul de piele și stilul de bărbierit. Butoanele de personalizare te ajută să alegi cu uzura unuia dintre cele 5 moduri de bărbierit, de la sensibil la turbo.
 
Tehnologie Inteligent Sonic cu 30.000 de acțiuni de tăiere pe minut. Patru elemente pentru bărbierit specializat. Îmbunătațit cu tehnologia Sonic, analizează și se adaptează în mod automat bărbii tale. Verifică densitatea bărbii de 160 de ori pe minut. Oferă un plus de forță exact acolo unde este cea mai mare nevoie.

RAS770_1_728f8a60.jpg
 
Tehnologie Inteligent Sonic cu 10.000 microvibrații pe minut. Taie la prima trecere părul pe care alte aparate îl taie în doua treceri.
 
Patru elemente pentru barbierit unice. Fiecare este specializat pentru diferite tipuri de păr. Nu rata părul de la nivelul pielii și protejează-ți în acelasi timp pielea. Mai puține treceri și mai putină iritație la nivelul pielii.OptiFoil ™ pentru o prindere perfectă a firelor de păr și eficiență de durată.

105.jpg
 
Dispozitivul de tuns ActiveLift captează firele de par de la nivelul pielii din zonele dificile.
 
Protecția SkinGuard netezește pielea pentru un bărbierit de exceptie.OptiFoil ™ pentru o prindere perfectă a firelor de păr și eficiență de durată.

Ha67529fe065b424ca25e75e5c85d543fo.jpg
 
Urmează contururile. Adaptabilitate maximă. Sistem de bărbierit 8.D flexibil, cele 8 capete de ras pivotante flexibile urmăresc chiar și cele mai dificile contururi cu site și dispozitiv de tuns care flexează independent.
 
Montează pe un cap pivotant cu Micro- și MacroMotion se apropie de piele până la 0,05 mm.

Clipboard01.jpg
 
MacroMotion: capul de ras pivotant la 40 ° urmarește natural conturul feței pentru a asigura un contact maxim cu pielea.
 
MicroMotion: Suspensia individuală a fiecărui element de tăiere urmarește chiar și cele mai fine contururi.

107.jpg
 
Sistem de blocare HeadLock de precizie. Sistemul de blocare de precizie MultiHead de la Braun iți permite să blochezi capul de ras pentru un control maxim în zonele dificile de sub nas sau de sub bărbie.
 
Tunde în forma perfectă. Dispozitiv de tuns delicat cu piele pentru modelarea mai exactă a mustățiilor și perciunilor.

Hce581df15f0549fc95935b4f36f388d26.jpg
 
Clătește-l sub jet de apă. Braun Series 7 poate fi scufundat în apă până la o adâncime de 5 metri. Aceasta înseamnă că este complet lavabil și îl pot clăti cu ușurință sub jetul de apă pentru o curățare fără efort.
 
Bărbierit în mediu umed sau uscat. Toate modelele Series 7 pot fi folosite cu apă, spumă, gel sau chiar sub duș. Astfel, vei beneficia de o experiență a bărbieritului reconfortant și hidratant, fără niciun compromis în ceea ce privește performanța.
 
Se încarcă complet în 1 ora. Funcționează timp de 50 de minute. Bateria Li-Ion puternic nu are efect de memorie. O încărcare completă de o oră asigură o autonomie de funcționare de 50 de minute, o încărcare rapidă de 5 minute este mai mult decât suficientă pentru un bărbierit.

Creat pentru performanțe excepționale. Zilnic, pentru mulți ani. Tehnologie premium concepută, proiectată și fabricată în Germania.
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.