produse

Aparat de bărbierit uscat și umed Philips SW9700/67 [Gama Star Wars 9700 Dark Side Special Edition]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SW9700/67
Date brute
G: 1,23kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Obtineti un barbierit perfect. V-Track Precision PRO lameaza parul barbii timp de 3 zile in mod ideal pentru o taiere optima, indiferent de lungime si chiar daca acestea stau jos. Au taiat 30% mai aproape in mai putine treceri, pentru o piele conservata.

72 de lame ascutite. 151.000 miscari pe minut. Indepartarea totala a parului, indiferent de directia de crestere a acestuia. Cele 72 de lame rotative prinde parul si il taie in orice unghiCele 72 de lame rotative prinde parul si il taie in orice unghi.

Capetele se arunca in 8 directii, pentru un rezultat fara cusur. Capetele se arunca in 8 directii, pentru un rezultat fara cusur Urmati conturul fetei si gatului cu capete ContourDetect care se inclina in 8 directii. Veti taia 20% mai multe fire de par de fiecare data, pentru un barbierit apropiat.

Alegeti dintre cele trei moduri pentru un barbierit personalizat: Sensibil pentru un barbierit neted, dar impecabil; Normal pentru un barbierit perfect in fiecare zi; Rapid pentru un barbierit mai rapid, care va va economisi timp.

Sistem AquaTec. Cu sistemul AquaTec 100% impermeabil, puteti opta pentru un barbierit rapid si confortabil uscat sau puteti rade pe piele umeda - cu gel sau spuma - chiar si in dus. Veti avea cel putin 60 de minute de autonomie, aproximativ 20 de barbierituri, timp de o ora de incarcare.

Acest aparat de ras functioneaza numai in modul wireless. Beneficiati de o autonomie mai mare datorita bateriei litiu-ion eficiente si puternice cu durata lunga de viata. Prin incarcarea dispozitivului timp de 5 minute, veti avea suficienta autonomie pentru barbierit.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.