Unitate de bărbierit Philips RQ11/50 pentru gama Shaver SensoTouch 2D 7000

COD: RQ11/50
Stoc epuizat

Asigură un bărbierit precis - Pe parcursul a doi ani, capetele aparatului tău de bărbierit taie 9 milioane de fire de păr de pe faţa ta. Înlocuieşte capetele aparatului tău de bărbierit şi revino la o performanţă de 100%.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Capete de schimb pentru aparatele de bărbierit SensoTouch 2D. Capetele de schimb RQ11 sunt compatibile cu aparatele de bărbierit SensoTouch 2D (RQ11xx).

Sistemul GyroFlex 2D se adaptează uşor la curbele feţei tale. Sistemul GyroFlex 2D al aparatului de bărbierit care urmează contururile se adaptează uşor la curbele feţei, reducând presiunea şi iritaţia la minim pentru un bărbierit eficient.

Aparate bărbierit cu acţiune Super Lift&Cut. Sistemul cu două lame al aparatului electric de bărbierit Philips ridică firele de păr pentru a tăia confortabil sub nivelul pielii, pentru un bărbierit mai precis.

Sistem Aquatec, pentru un bărbierit uscat şi confortabil sau umed şi răcoritor. Etanşarea umedă şi uscată a aparatului de bărbierit electric Aquatec îţi permite să alegi cum preferi să te bărbiereşti. Te poţi bărbieri confortabil cu pielea uscată, cât şi cu pielea umedă utilizând un gel sau o spumă de ras pentru confort suplimentar al pielii.

SkinGlide, cu frecare minimă, pentru reducerea iritării. Suprafaţa de bărbierit a aparatului de ras electric SkinGlide cu frecare minimă trece lin pe pielea ta, pentru un bărbierit foarte precis.

Uşor, cu un clic. Doar deschide capul aparatului de bărbiertit Philips şi folosește peria de curăţare inclusă pentru a îndepărta firele de păr.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului