Epilator Philips HP6425/01 [Gama Satinelle KeraBody Care Edition]

COD: HP6425/01
Exclusiv online

Discurile rotunde prind firele fără a trage pielea - Bucură-te de piele delicată, ce durează, cu epilatorul Philips Satinelle. Îndepărtează cu delicateţe chiar şi părul de 0,5 mm, de la rădăcină. Pentru o piele fără păr timp de până la patru săptămâni. Include 5 accesorii.

Citeste descrierea completa
289,18 Lei -11%
mai ieftin cu 32,28 Lei
256,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Cap de epilare lavabil pentru o igienă mai bună şi curăţare uşoară. Este uşor să păstrezi epilatorul curat! Capul epilatorului poate fi spălat complet. Detaşează-l şi clăteşte-l sub jet de apă.

Viteza 1 pentru epilare delicată, viteza 2 pentru eficienţă maximă. Epilatorul Philips Care Edition are 2 setări de viteză. Pentru o epilare mai delicată, alege viteza 1, în timp ce viteza 2 îţi oferă performanţe maxime.

Cap de tundere pentru zona inghinală pentru tunderea precisă a zonei inghinale. Pentru un aspect şi mai îngrijit, capul de tundere pentru zona inghinală tunde părul la 0,5 mm.

Cap de radere inclus, pentru o radere precisă în zonele sensibile. Epilatorul Philips Care Edition este prevăzut cu un cap de ras suplimentar, astfel încât să beneficiezi de o radere precisă în zonele sensibile. Forma sa rotunjită urmează contururile zonei inghinale sau axilare, pentru o radere precisă, simplă.

Perie de curăţare pt. îndepărtarea firelor de pe discurile epilatorului. Pentru a curăţa perfect epilatorul, este inclusă o mică perie de curăţare pentru a îndepărta firele de păr rămase în capul epilatorului. Perii duri şi precişi facilitează chiar şi îndepărtarea celor mai mici fire de păr.

Discurile de epilare delicate îndepărtează firele fără senzaţia de smulgere. Epilatorul Philips Care Edition este prevăzut cu discuri de epilare delicată, rotunjite, care elimină părul fără a trage pielea.

Pieptene pt. aparat de tuns zona inghinală, pt. conturarea zonei inghinale. Joacă-te cu lungimile! Fixează printr-un clic pieptenele de tuns pe capul de tundere pentru zona inghinală şi tunde precis părul din zona inghinală la o lungime de 4 mm.

Mănuşă pentru exfoliere, pentru a preveni creşterea firelor de păr sub piele. Efectuând mişcări circulare cu mănuşa de exfoliere, îţi masezi delicat pielea şi îndepărtezi în acelaşi timp celulele moarte de piele. Aceasta conferă pielii un aspect neted şi frumos şi previne creşterea firelor de păr sub piele.

Husă de depozitare, pentru comoditate suplimentară. Husă de depozitare, astfel încât să păstrezi totul într-un singur loc.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului