produse

Mașină de spălat vase independentă BOSCH Serie 4 SMS4HVI32E, 13 seturi, 6 programe, Home-Connect, Clasa E, 60cm, Inox antiamprentă

Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 15 Iul. - Marți 16 Iul.

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.390,99 Lei
Diferență: 841,00 Lei
2.549,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: SMS4HVI32E
EAN: 4242005229970
Date brute
G: 58,20kg
L: 88,00cm
l: 68,00cm
Î:66,00cm

Descriere

landing-pages-partener-bosch%2858%29.jpg
Un singur rezultat: perfecțiune. Feature IconVasele din plastic curățat în mașini de spălat vase rămân deseori ude după finalizarea spălării. Din acest motiv, mașinile de spălat Bosch oferă opțiunea ExtraDry. Această opțiune mărește temperatura în timpul clătirii finale și extinde durata de uzare. Astfel, chiar și vasele din plastic precum biberoanele sau vasele pentru picnic ies perfect curate și uscate complet.
 
Coșurile VarioFlex și sertarul Vario. Sistemul de coșuri VarioFlex prezintă flexibilități și comoditate la standardele cele mai înalte pentru manipularea coșurilor. Acest lucru este asigurat de opt elemente flexibile în coșul superior (suport pentru pahare, elemente pliabile și rafturi). Datorită elementelor flexibile roșii, puteți vedea imediat unde și cum puteți regla coșurile flexibile la tipul de vaselă. Coșul inferior oferă chiar și nouă elemente mobile. Rafturile pliabile oferă protecție și stabilitate suplimentară prin capetele rotunjite. Și, datorită mânerelor din oțel inoxidabil, totul este accesibil în mod convenabil și rapid.
 
Spațiu pentru tacâmuri și mici ustensile de bucătărie în sertarul VarioDrawer. Datorită sertarului de tacâmuri VarioDrawer, cel de-al treilea nivel de încărcare, mașinile de spălat vase Bosch sunt și mai confortabile. Acesta este locul ideal pentru tacâmuri și ustensile mici de bucătărie, de exemplu polonice și teluri. Acesta îți oferă mai mare flexibilitate la încărcarea mașinii tale de spălat vase și creează mai mult spațiu în interiorul compartimentului de spălare. Coșul pentru tacâmuri din coșul inferior poate fi înlocuit cu VarioDrawer pentru crea o capacitate de până la 14 seturi de veselă standard în cazul mașinilor de spălat vase de 60 cm, și de până la 10 seturi de veselă standard pentru mașinile de 45 cm.
 
Reglabil pe înălțime până la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar și cu coșul superior complet încărcat. Feature IconDatorită sistem Rackmatic triplu, înălțimea coșului superior poate fi ajustat cu până la 5 cm. Și poți face acest lucru când este complet încărcat. Acest lucru înseamnă chiar mai multe opțiuni de ajustare și flexibilitate maximă.
 
Extra silențios oricând ai nevoie. Uneori acasă ai nevoie de un mediu de lucru mai silențios pentru a putea concentra pe responsabilitățile tale zilnice. Funcția Silence on demand (la cerere) poate fi activată cu ajutorul aplicațiilor Home Connect, oricând este necesar. Reduce zgomotul la minimum cu până la 30 de minute în orice moment, cu o pauză activă, în timp ce mașina de spălat vase încă funcționează. Cu funcții Silence on demand te poti concentra pe ce contează mai mult.
 
Control vocal. Aparatul tău electrocasnic te ascultă. Feature IconDatorită parteneriatului cu Amazon Alexa, mașina de spălat vase poate fi controlată și prin voce. Află dacă abilitatea relevantă „Home Connect” din aplicația Alexa este disponibilă pentru țara și limba ta de utilizare. Activează abilitatea respectivă pentru a stabili conexiunea între Amazon Alexa și aparatul electrocasnic de acasă.
 
Ghid de pornire ușoară. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să introducă în aplicații Home Connect gradul de murdărie, tipul și cantitatea de vase sau de tacâmuri de spălat. Astfel, poți alege ușor programul potrivit și poți obține rezultate perfecte, spălare după spălare.
O mașină de spălat vase care se îngrijește singură de ea.
Caracteristica Tab-Count din aplicația Home Connect urmărește consumul și te informează prin notificare push atunci când mai sunt doar cinci tablete de la ultima cumpărare. Printr-un link direct, poți comanda un nou pachet. În cele din urmă,
 
Mașina de spălat vase care te ține tot timpul la curent. Să stai prin preajmă și să aștepți ca mașina de spălat vase să termine programul poate fi pierdut de timp și o grijă inutilă.
Home Connect îți ia asta de pe cap și te ajută să-ți folosești timpul în mod mai productiv. Dacă dorești, pot fi transmise notificări push de la mașina ta de spălat vase către dispozitivul tău mobil, care să te informeze în mod convenabil care este starea programului curent la mașinii de spălat vase, precum și alte informații utile.
 
Funcția ta favorită cu o singură atingere. Profită la maximă de mașină de spălat vase conectată, simplificându-ți viața de zi cu zi. Cu funcția Favorit, puteți seta pur și simplu programele și opțiunile cele mai utile ca și combinație preferată. Setarea programată poate fi accesată prin aplicații Home Connect sau direct din display cu un singur pas. Combină, spre exemplu, opțiunea Extra Dry cu programul Eco 50 ° și pornește mașina de spălat vase cu o singură atingere. Setări personalizate ce îți curăță vasele cu o singură atingere.
 
Protecție 100% împotriva daunelor cauzate de apă. Defecțiunile mașinii de spălat vase par să apară întotdeauna în cele mai multe momente, costând atât de multe cât și timp. Mașinile noastre de spălat vase cu sistem AquaStop constă într-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapă în furtunul de alimentare și un flotor la baza mașinilor care comandă întreruperea alimentară cu apă imediat ce este detectată o problemă. Bosch oferă astfel protecție împotriva daunelor cauzate de apă.
 
AceastaTehnologie ActiveWater: mai puțină apă, mai puțină energie, mai multă performanță.ă tehnologie inovatoare de spălare, maximizează eficiență și contribuție la protecția mediului prin consum redus de apă și energie, oferind rezultate excelente de curățare. Apa și energia sunt economisite prin distribuirea precisă a apei, tehnologia optimizată de filtrare, încălzirea mai rapidă și performanțele mai ridicate ale pompei pentru creșterea circulației apei.
 
EcoSilence Drive: puternic, durabil, silențios și eficient.
Pentru a crește eficiența procesului de spălare am dezvoltat motorul economic EcoSilence Drive. Acesta este excepțional de silențios, eficient și garantează un consum redus de electricitate. EcoSilence Drive funcționează fără perii, este ultra-silențios și cele mai bune rezultate sunt garantate automat.
 
10 ani garanție împotriva ruginilor în interiorul cuvei. Am dezvoltat tratamente speciale de suprafață și procese de producție adaptate în mod exact materialelor folosite în interiorul mașinilor de spălat vase. Ca rezultat, putem oferi 10 ani garanție împotriva ruginilor, pentru cavitatea interioară, dinspre interior spre exterior, pentru toate mașinile noastre de spălat vase. Și garanție poate fi activată pentru toate mașinile de spălat vase achiziționat începând cu data de 01.01.2012.
 
Anti Amprentă. Cu soluția Bosch Anti Amprentă vizibilitatea amprentelor de pe mașina de spălat vase este redusă considerabil.
 
DosageAssist asigură rezultate optime datorită dizolvării eficiente a tabletelor de curățare. DosageAssist asigură rezultate optime de curățare și o spălare mai silențioasă. Detergentul iese din distribuitorul de detergent într-un sertar special, pe coșul superior, unde este dizolvat complet.
 
Programe automatizate. Consumul de apă, temperatura apei și timpul de clătire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de omor, asigurând cele mai bune rezultate și economisind, în același timp, apă și energie.
bosch-brand-banner-767%2857%29.jpg

Documente oficiale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.