produse

Mașină de spălat vase independentă BOSCH Seria 8 SMS8TCI01E, 60cm, Argintiu anti amprentă

Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 15 Iul. - Marți 16 Iul.

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 6.849,99 Lei
Diferență: 1.750,00 Lei
5.099,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: SMS8TCI01E
EAN: 4242005433377
Date brute
G: 56,00kg
L: 67,00cm
l: 66,00cm
Î:88,00cm

Ce este în cutie?

  • mașină de spălat vase
  • instrucțiuni de utilizare
  • instrucțiuni de montare
  • alte documente de informare
  • material de montare
  • pâlnie pentru umplerea sării speciale
  • cablu de rețea
  • instrucțiuni pe scurt
  • manual de utilizare în limba română - printat
  • certificat de garanție emis de BOSCH România - printat

Descriere

PerfectDry - Rezultate perfecte la uscare, cu un consum mai mic de energie*
Când descarci mașina de spălat vase, unele vase (în special cele din plastic) pot fi încă umede. Mașinile de spălat vase PerfectDry cu tenologia cu mineral natural Zeolith asigură rezultate perfecte la uscare. Acesta utilizează umiditatea din faza de curățare și o eliberează sub formă de aer cald și uscat în timpul fazei de uscare. Cu un consum mai mic de energie, cu PerfectDry vasele tale sunt gata de pus în dulap*. *Mașina de spălat vase Bosch PerfectDry cu tehnologie Zeolith și clasa energetică B, în comparație cu o mașină de spălat vase Bosch comparabilă fără Zeolith și clasa energetică D.

Clasa de eficiență energetică A - Cele mai eficiente mașini de spălat vase ale noastre, din punct de vedere energetic.
Când vine vorba de economisirea resurselor și de îndeplinirea celor mai înalte cerințe în ceea ce privește rezultatele spălării vaselor, s-ar putea să fie nevoie să faci un compromis.Datorită sistemului nostru de economisire a energiei de înaltă eficiență, bazat pe tehnologia de uscare Zeolith, o izolație inovatoare pe bază de spumă și tehnologie inteligentă, mașinile noastre de spălat vase ating clasa energetică A. De fiecare dată, oricând, fără compromisuri. Te poți oricând baza pe mașinile noastre de spălat vase Bosch cu eticheta energetică A, pentru rezultate eficiente și perfecte de spălare a vaselor, în orice condiții.

Program inteligent - Rezultate personalizate de spălare a vaselor.
Mulți dintre noi își doresc ca mașina de spălat vase să curețe și să usuce mai bine și chiar să termine mai repede.Cu Programul inteligent*, mașina de spălat vase adaptează procesul de spălare a vaselor.După terminarea programului, poți evalua rezultatele curățării și uscării sau durata programului prin intermediul aplicației Home Connect. Mașina de spălat vase își adaptează apoi automat setările și îți oferă mai multe alternative, cum ar fi una eficientă din punct de vedere energetic.De asemenea, programul oferă transparență totală în ceea ce privește consumul de apă și energie.*Poți utiliza Programul inteligent dacă ai un cont Home Connect pentru care se aplică condiții de utilizare separate, ai instalată aplicația Home Connect pe dispozitivul tău mobil, mașina de spălat vase este conectată la internet și ai conectat mașina de spălat vase la contul Home Connect.

Coșurile Max Flex Pro - Rafturi flexibile și sigure care se glisează ușor.
E mult mai simplu acum să îți încarci mașina de spălat vase. Coșurile noastre ajustabile Max Flex Pro îți permit să încarci cu ușurință toate tipurile de vase și să te asiguri că acestea sunt ținute în siguranță. Sistemul de glisare îmbunătățit face ca încărcarea și descărcarea să fie ușor și simplu de efectuat.

VarioDrawer Pro - În mod vizibil mai multă flexibilitate și utilizare mai bună a spațiului.
Piesele mobile sunt roșii sau gri, în funcție de modelul mașinii de spălat vase.

Rackmatic triplu - Reglabil pe înălțime până la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar și cu coșul superior complet încărcat.
Datorită sistemului Rackmatic triplu, înălțimea coșului superior poate fi ajustată cu până la 5 cm. Și poți face acest lucru când este complet încărcat. Acest lucru înseamnă chiar mai multe opțiuni de ajustare și flexibilitate maximă.

Silence Plus 43dB - Mașină de spălat vase deosebit de silențioasă.
Nimănui nu-i place zgomotul. Dacă liniștea este importantă pentru tine, mașina de spălat vase Silence Plus 43 dB este soluția ideală. Este deosebit de silențioasă, iar tu îți păstrezi pacea și liniștea în bucătărie.

Program Silence.
Programul Silence este cea mai silențioasă modalitate de utilizare a mașinii de spălat vase. Prin activarea sa, se reduce automat zgomotul mașinii de spălat vase la niveluri minime posibile. Aceasta se realizează prin programul Eco 50°C adaptat special cu o presiune de pulverizare redusă și faze de spălare extinse.

VoiceControl - Aparatul tău electrocasnic te ascultă.
Datorită parteneriatului cu Amazon Alexa, mașina de spălat vase poate fi controlată și prin voce. Află dacă abilitatea relevantă „Home Connect” din aplicația Alexa este disponibilă pentru țara și limba ta de utilizare. Activează abilitatea respectivă pentru a stabili conexiunea între Amazon Alexa și aparatul electrocasnic de acasă.

Mașina de spălat vase care ține socoteala pentru tine. O mașină de spălat vase care se îngrijește singură de ea.
Caracteristica Tab-Count din aplicația Home Connect urmărește consumul și te informează prin notificare push atunci când mai ai doar cinci tablete de la ultima cumpărare. Printr-un link direct, poți comanda un nou pachet.

Mașina de spălat vase care te ține tot timpul la curent. Să stai prin preajmă și să aștepți ca mașina de spălat vase să termine programul poate fi o pierdere de timp și o grijă inutilă.
Home Connect îți ia asta de pe cap și te ajută să-ți folosești timpul în mod mai productiv. Dacă dorești, pot fi transmise notificări push de la mașina ta de spălat vase către dispozitivul tău mobil, care să te informeze în mod convenabil care este starea programului curent al mașinii de spălat vase, precum și alte informații utile.

Extra Clean Zone - Curățare intensivă pentru pete dificile.
Spune adio cerealelor uscate pentru totdeauna: cu Extra Clean Zone ai toate articolele de pe raftul superior spălate la perfecție. Sistemul cu trei rotații de apă oferă curățare suplimentară. Ce nu face: nu adaugă mai mult detergent și nu folosește temperaturi mai ridicate. Pur și simplu apasă pentru a activa funcția, și lăsă-ți mașina de spălat vase să ofere rezultate perfecte.

Descarcă programe. Descarcă programe care se potrivesc perfect cu viața ta de zi cu zi.
Când folosești mașina de spălat vase, se întâmplă uneori ca programele de spălare a vaselor să nu se potrivească perfect nevoilor tale individuale. Mașinile de spălat vase Bosch cu opțiunea de descărcare a programelor îți oferă posibilitatea de a descărca un program suplimentar prin intermediul aplicației Home Connect.Descărcarea unui program asigură rezultate perfecte de spălare a vaselor cu ajutorul programelor care se potrivesc nevoilor tale specifice.

Asistent de programe - Selectare inteligentă a programului.
Cum să știi ce program să folosești pentru fiecare încărcare? Asistentul de programe te ajută să alegi. Trebuie doar să răspunzi la câteva întrebări în aplicația Home Connect despre tipul de vase, nivelul de murdărie și preferințele tale personale, cum ar fi eficiența energetică, gradul de uscare, viteza și silențiozitatea, iar sistemul îți recomandă programul potrivit.A,cum doar apeși startul și aștepți cu nerăbdare o veselă perfect curată, cu minim de efort.

Funcția Favorit - Funcția ta favorită cu o singură atingere.
Profită la la maxim de mașina de spălat vase conectată, simplificându-ți viața de zi cu zi. Cu funcția Favorit, puteți seta pur și simplu programele și opțiunile cele mai utilizate ca și combinație preferată. Setarea programată poate fi accesată prin aplicația Home Connect sau direct din display cu un singur pas. Combină, spre exemplu, opțiunea Extra Dry cu programul Eco 50° și pornește mașina de spălat vase cu o singură atingere. Setări personalizate ce îți curăță vasele cu o singură atingere.

AquaStop - Gata cu inundațiile la mașina de spălat vase.
Protecția împotriva inundațiilor este esențială pentru mașinile de spălat vase. Sistemul nostru AquaStop oferă protecție împotriva inundațiilor. Atunci când senzorul detectează o scurgere, mașina de spălat vase oprește automat funcționarea și pompează apa printr-un furtun cu pereți dubli. Sistemul AquaStop te protejează împotriva daunelor provocate de apă și are garanție pe toată durata de viață a mașinii de spălat vase.

Tehnologie Active: mai puțină apă, mai puțină energie, mai multă performanță.
Această tehnologie inovatoare de spălare, maximizează eficiența și contribuie la protecția mediului prin consum redus de apă și energie, oferind rezultate excelente de curățare. Apa și energia sunt economisite prin distribuirea precisă a apei, tehnologia optimizată de filtrare, încălzirea mai rapidă și performanțele mai ridicate ale pompei pentru creșterea circulației apei.

EcoSilence Drive: puternic, durabil, silențios și eficient.
Pentru a crește eficiența procesului de spălare am dezvoltat motorul economic EcoSilence Drive. Acesta este excepțional de silențios, eficient și garantează un consum redus de electricitate. EcoSilence Drive funcționează fără perii, este ultra-silențios și cele mai bune rezultate sunt garantate automat.

Garanția noastră de calitate: 10 ani garanție împotriva ruginii în interiorul cuvei.
Am dezvoltat tratamente speciale de suprafață și procese de producție adaptate în mod exact materialelor utilizate în interiorul mașinilor de spălat vase. Ca rezultat, putem oferi 10 ani garanție împotriva ruginii, pentru cavitatea interioară, dinspre interior spre exterior, pentru toate mașinile noastre de spălat vase. Această garanție poate fi activată pentru toate mașinile de spălat vase achiziționate începând cu data de 01.01.2012.

Anti Amprentă
Cu soluția Bosch Anti Amprentă vizibilitatea amprentelor de pe mașina de spălat vase este redusă considerabil.

DosageAssist - Dizolvare eficientă pentru rezultate optime.
DosageAssist asigură rezultate optime de curățare și o spălare mai silențioasă. Detergentul iese din distribuitorul de detergent într-un sertar special, pe coșul superior, unde este dizolvat complet.

Opțiune IntensiveZone: curăță în mod eficient oalele și tigăile la o apăsare de buton.
Opțiunea IntensiveZone ce poate fi adăugată mai multor programe, asigură o presiune de pulverizare mai mare și temperatură ușor crescută în coșul inferior. Oalele și tigăile foarte murdare sunt curățate optim în timp ce vasele delicate pot fi așezate în coșul superior.

Programe automate
Consumul de apă, temperatura apei şi timpul de clătire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdărire, asigurând cele mai bune rezultate şi economisind, în acelaşi timp, apă şi energie.
 

PERFORMANŢE / CONSUMURI:
Clasa de eficienţă energetică¹: A
Consum de energie² / apă³: 54 kWh / 9.5 l
Capacitate: 14 seturi
Durată program Eco⁴: 4:55 (h:min)
Nivel de zgomot: 43 dB(A) re 1 pW
Clasa de eficiență a nivelului de zgomot: B
Nivel de zgomot în programul Silence: 41 dB dB(A) re 1 pW

PROGRAME / OPŢIUNI:
8 programe: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Inteligent, Intensiv 70 °C, Express 60° 60 °C, Sticlă 40 °C, Silențios, 50 °C, Favourite
Program special: Favorit
5 opțiuni speciale: Remote Start, ExtraDry, IntensiveZone, HygienePlus, VarioSpeedPlus
Machine Care (program Igienizare)
Activare prin intermediul aplicației Home Connect: Silence on demand

TEHNICĂ DE SPĂLARE / SENZORI:
Tehnologie de uscare cu Zeolith
High Efficiency Energy Saving System - Sistem Inovator de Economisire a Energiei
Heat Exchanger + EcoDrying
DosageAssist
EcoSilence Drive - motor cu tehnologie fără perii (BLDC)
Detergent Automation-detectarea automată a detergentului
5 niveluri de pulverizare a apei; Filtru cu autocurăţare şi suprafaţă triplă
Material cuvă interioară: Inox

DOTĂRI / SISTEM COŞURI:
Sistem coșuri Max Flex Pro cu marcaje colorate de utilizare a suporturilor adaptabile
Extra Clean Zone
Sertar pentru tacâmuri VarioPro
Coș superior reglabil pe înălţime cu sistem Rackmatic in 3 trepte
Sistem de role tip rulment pentru utilizare delicată a coșului superior
Sistem de role cu alunecare ușoară pentru utilizare facilă, în coșul inferior
Benzi de protecție antiderapante colorate în coșul superior
Rack Stopper pentru a preveni alunecarea coșului inferior
6 suporturi pliabile pentru farfurii în sertarul superior
Compartimentare flexibilă a spaţiului din sertarul inferior (8x)
Suport pentru pahare din silicon moale în coșul superior (2x)
Suport cești în coșul inferior (2x)
1x slide prot. glass dg
Suport pentru pahare în coșul inferior

AFIŞAJ / PANOU DE CONTROL:
Home Connect activat prin intermediul WLAN/WiFi
Display TFT
TouchControl (metalic)
Taste amplasate în partea superioară
Afişaj digital cu text (limba engleză)
EmotionLight
Afișare oră curentă
Semnal acustic la terminarea programului
Pornire programabilă: 1-24 ore
Protecție Anti Amprentă

PROTECŢIE ŞI SIGURANŢĂ:
Sistem AquaStop® - protecție 100% împotriva inundațiilor *
Tehnologie pentru protecția paharelor

DETALII TEHNICE / DIMENSIUNI:
Include pâlnie pentru sare
Dimensiuni produs (ÎxLxA): 84.5 x 60 x 60 cm

¹ Pe o scară a clasei de eficiență energetică de la A la G
² Consumul de energie în kWh per 100 cicluri de spălare ( în programul Eco 50 °C)
³ Consumul de apă în litri per ciclu de spălare (în programul Eco 50 °C)
⁴ Durată program Eco 50 °C
* Vă rugăm să consultați termenii garanției AquaStop din manualul de utilizare al produsului sau pe https://www.bosch-home.ro/service/ingrijire-si-protectie/garantii-extinse

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.