produse

Stație de călcat de înaltă presiune TEFAL Pro Express Ultimate Care GV9570E0, 2600 W, 7,8 bar, abur variabil 160 g/min, timp de încălzire 2 min, tehnologie Durilium Airglide Autoclean, albastru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GV9570E0
EAN: 3121040063743
Date brute
G: 7,50kg
L: 48,50cm
l: 29,00cm
Î:37,00cm

Descriere

Stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate: Eficiență profesională pentru cea mai bună îngrijire a țesăturilor!

Pro Express Ultimate îți pune la dispoziție sesiuni de călcat de o eficiență profesională, cu rezultate excepționale chiar și pentru cele mai dificile țesături.

Stația de călcat de înaltă presiune, ușor de utilizat, oferă sesiuni de călcat rapide și eficiență de top, combinând noul boiler de înaltă presiune, aburul variabil de 160 g/min, în timp ce jetul de abur puternic de 550 g/min face față și celor mai dificile cute.

Panoul de control intuitiv Direct Control este amplasat pe mâner și te ajută să ajustezi setările rapid atunci când treci de la un tip de țesătură la altul.

Sistemul exclusiv cu dublă protecție oferă sesiuni de călcat fără stres, sistemul antipicurare protejează țesăturile împotriva petelor și sistemul anticalcar asigură performanță de lungă durată.

Cu o varietate de caracteristici avansate, Pro Express Ultimate oferă performanță înaltă cu ajutorul aburului de înaltă presiune.

Caracteristici:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.