produse

Staţie de călcat Bosch VarioComfort TDS8060 [Gama 8], 2400 W, 7.2 bari

COD: TDS8060
Stoc epuizat

Fabricat în*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.631,99 Lei -20%
mai ieftin cu 332,00 Lei
1.299,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Calc’nClean Perfect. Efect dublu, pentru performanță de durată. Primul sistem de curățare care îndepărtează depunerile de calcar dăunătoare atât din fier, cât și din stația de călcat. Programul de curățare special îndepărtează depunerile de calcar și particulele de murdărie din fier și le elimină prin clătire. Colectorul de calcar din rezervorul de apă al stației de călcat colectează toate depunerile de calcar care se formează în rezervor. Funcția practică Calc’nClean Timer îți amintește când este timpul pentru următoarea operație de curățare.

AntiShine: spune adio petelor lucioase. Cel puțin un motiv de iritare mai puțin la călcat! Petele lucioase, mai ales de pe țesăturile de culoare închisă și cele delicate, sunt acum de domeniul trecutului. Setarea AntiShine oferă protecție împotriva acestui lucru — poți călca delicat, fără pete lucioase. Ne mândrim cu faptul că poți aștepta rezultate optime, chiar și în cazul călcatului delicat.

VarioComfort. Rezultate remarcabile pentru toate materialele textile – fie că este vorba despre denim, mătase sau lână. Cu sistemul VarioComfort, aburul și temperatura pentru fiecare program de călcat în parte sunt atât de bine coordonate, încât rufele vor fi călcate bine – și în siguranță – în cel mai scurt timp. Selectează pur și simplu programul dorit și poți începe să calci fără grijă!

Caracteristici produs:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)