produse

Purificator de aer Philips Seria 2000 AC2887/10, Până la 39m2, Senzor PM2,5, Filtrează 99.97% la 0,003 microni, Consum 56W, Mod poluare, Mod alergeni, Mod bacterii și viruși, Mod nocturn, 35~62dBA

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: AC2887/10
EAN: 8710103792123
Lansat în: Q1 2019
Date brute
G: 9,30kg
L: 61,20cm
l: 41,20cm
Î:29,40cm

Documente oficiale

Accesorii

Filtru cu carbon activ Philips FY2420/30
179,99 Lei
Filtru HEPA NanoProtect Philips FY2422/30
214,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Performanţă superioară potrivită pentru încăperi de până la 79 m². Circulaţia puternică a fluxului de aer acoperă eficient încăperi de până la 79 m² şi distribuie aer curat în fiecare colţ al camerei. Aceasta sporeşte performanţa până la o rată de eliberare de aer curat (CADR) de 333 m³/h. Curăţă 20 m² în doar 9 minute. (1)

Filtrul HEPA captează 99,97 % din particulele de 0,003 microni. Filtrarea în 3 straturi cu HEPA NanoProtect, filtru cu carbon activ şi prefiltru captează 99,97 % din particulele ultrafine de până 0,003 microni (3), astfel încât să fii protejat de particulele PM2,5, bacterii, polen, praf, păr de animale, gaze şi alţi agenţi poluanţi. Certificat de Fundaţia Europeană de Cercetare a Alergiilor (European Centre for Allergy Research Foundation).

Îndepărtează până la 99,9 % din virusurile şi aerosolii din aer. Captează aerosolii, inclusiv pe cei care pot conţine virusuri respiratorii. A fost testat independent de Airmid Healthgroup şi s-a demonstrat că elimină până la 99,9 % din virusurile şi aerosolii din aer (2). Testat şi pentru coronavirus (4).

Senzori inteligenţi pentru purificare inteligentă. Scanează aerul de 1000 de ori pe secundă pentru a detecta particulele ultrafine. Raportează calitatea aerului în timp real şi selectează inteligent turaţia potrivită pentru locuinţa ta (în modul automat).

Testat temeinic pentru o calitate în care te poţi încrede. Purificatoarele Philips parcurg 170 de teste de inspecţie stricte şi obligatorii înainte de a părăsi fabrica. Sunt supuse unor teste riguroase pentru durata de viaţă şi durabilitate, pentru funcţionare continuă 24/7.

Mod nocturn cu funcţionare extrem de silenţioasă. În modul nocturn, luminile afişajului sunt estompate şi purificatorul funcţionează aproape complet silenţios, pentru aer curat în timp ce dormi.

Control inteligent al luminii. Atât indicatorul calităţii aerului, cât şi iluminarea interfeţei cu utilizatorul pot fi reglate ca intensitate şi/sau stinse pentru a nu deranja.

Consum de energie scăzut. Datorită designului său eficient energetic, purificatorul de aer funcţionează la o putere maximă de 56 W, echivalent cu un bec standard.

Afişaj pentru calitatea aerului. Vezi calitatea aerului din locuinţa ta în timp real, dintr-o singură privire. Afişajul indică nivelul de alergeni, gaze şi PM2,5 în formă numerică, dar şi cu un inel colorat intuitiv.

Mod automat şi 5 niveluri manuale de turaţie. Utilizează produsul în modul automat inteligent sau alege din 5 niveluri de turaţie – Nocturn, Turaţia 1, 2, 3 şi Turbo – pentru un control complet asupra fluxului de aer şi nivelului de zgomot.

Indicator inteligent pentru filtru. Purificatorul de aer calculează cu precizie durata de viaţă a filtrului în funcţie de nivelul de poluare şi timpul de funcţionare. Te notifică atunci când filtrul trebuie înlocuit, pentru o întreţinere uşoară.

  (1) Din aerul care trece prin filtru, acesta este un timp teoretic pentru o singură curăţare, calculat împărţind CADR de 333 m³/h la un volum al camerei de 48 m³ (luând în calcul o cameră cu o suprafaţă de 20 m² şi o înălţime de 2,4 m).
  (2) Test pentru rata de reducere a microbilor realizat de Airmid Healthgroup Ltd. Testat într-o cameră de testare de 28,5 m³ contaminată cu virusul gripal aeropurtat A(H1N1).
  * - Un purificator de aer în sine nu protejează împotriva Covid-19, dar poate face parte din planul de a te proteja pe tine şi familia ta (Agenţia pentru protecţia mediului din SUA)
  (3) Din aerul care trece prin filtru, testat de iUTA cu aerosoli de NaCl, conform DIN71460-1.

  (4) Test privind rata de reducere a microbilor într-un laborator extern, într-o cameră de testare contaminată cu aerosoli de coronavirus aviar (IBV), cu filtrul Philips HEPA NanoProtect.
  (5) Durata de viaţă recomandată pentru dispozitiv are la bază un calcul teoretic al valorilor medii anuale regionale ale particulelor nocive din aerul exterior şi utilizarea zilnică a purificatorului de aer timp de 16 ore în modul automat.
  (6) Testat de un laborator terţ pe mediul de filtrare, cu privire la eficacitatea la o trecere cu un debit de aer de 5,33 cm/s./Din aerul care trece prin filtru, testat de JISB 9908-2011.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Penu Garofița

29 Jun 2021

Foarte mulțumită

Achizitie verificata

Nu mă prea pricep la detalii tehnice dar mie mi-au fost foarte utile în luarea deciziei. Purifică foarte bine aerul, adună praful dar ei iluzie că ar absorbi părul animalelor. Ceea ce cred că ar fi util este ca înainte de punerea în funcțiune trebuie verificate și scoase din folie toate filtrele ???? lucru pe care eu nu l-am făcut inițial și l-am aflat de la întrebări către service. Recomand.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.