Stație de călcat cu abur Philips GC7831/20 [Gama PerfectCare Compact]

COD: GC7831/20
Stoc magazin

Calcă mai rapid, cu de 2 ori mai mult abur*. Graţie aburului continuu şi puternic, vei termina rapid călcatul rufelor, fără a fi necesar să reglezi temperatura mulţumită tehnologiei OptimalTEMP. Model compact şi uşor pentru utilizare şi depozitare simple.

Lățime: 23 cm Înălțime: 27.5 cm Lungime: 39.3 cm

Citeste descrierea completa
969,99 Lei -35%
mai ieftin cu 336,09 Lei
633,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Aburul continuu şi puternic pătrunde cu uşurinţă chiar şi în cel mai gros material. Vezi cum cutele persistente dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect şi pentru călcatul cu abur pe verticală, pentru reîmprospătarea hainelor şi a draperiilor.

Tehnologie OptimalTEMP, nu necesită setarea temperaturii. Calcă orice material, de la blugi la mătase, fără a regla temperatura. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, nu este necesar un buton sau reglaje. Aşa că nu mai este nevoie să sortezi rufele în prealabil sau să aştepţi ca fierul să se încălzească şi să se răcească. Eşti pregătit să calci orice material, oricând.

Sigur pe toate articolele care pot fi călcate, garantat fără arsuri. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, garantăm că acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi călcat. Poţi să îl laşi pe talpă pe haine sau pe masa de călcat. Fără arsuri şi fără a se crea luciu. Garantat.

Recipient pentru detartrare inclus – fără cartuşe, fără costuri suplimentare. Sistemul nostru integrat de detartrare, Smart Calc Clean, îţi aminteşte când trebuie să îndepărtezi calcarul. Acesta include un recipient pentru a facilita detartrarea. Astfel, nu sunt necesare cartuşe şi nu ai nici costuri suplimentare.

Talpă SteamGlide Plus pentru performanţă optimă de alunecare. Talpa exclusivă SteamGlide Plus – cu strat avansat de titan şi înveliş cu 6 straturi – furnizează performanţe optime de alunecare pe orice material. Antiaderentă, rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat.

Economiseşte energie cu modul ECO. Economiseşte energie şi obţine acelaşi rezultat excelent. Modul ECO reduce consumul de energie pentru hainele care au nevoie de mai puţin abur.

Blocare pentru transport sigur şi uşor. Blochează fierul în siguranţă pe staţia de bază pentru a-l transporta cu uşurinţă prin casă şi pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinţi.

Oprire de siguranţă, la lăsarea fierului de călcat nesupravegheat. Funcţia de oprire automată opreşte automat staţia de călcat cu abur dacă nu este utilizată timp de câteva minute. Astfel se economiseşte energie şi îţi oferă siguranţă şi linişte.

Rezervor mare de apă pentru utilizare prelungită. Rezervorul de apă transparent de 1,5 litri îţi oferă 1,5 ore de utilizare continuă. Vezi clar câtă apă a rămas şi reumple uşor la robinet prin uşa de umplere mare.

Testat şi aprobat independent. Marcajul de aprobare Woolmark Gold garantează că un produs este sigur de utilizat pe orice material de lână. Fiarele noastre de călcat cu abur cu tehnologie OptimalTEMP sunt primele şi singurele fiare de călcat, de orice marcă, care au obţinut acest nivel de certificare.

Uşor şi compact pentru utilizare şi depozitare uşoare. Dimensiunea uşoară şi compactă este perfectă pentru depozitare şi se potriveşte comod pe masa de călcat. Graţie tehnologiei exclusive ProVelocity, staţiile noastre de călcat cu abur sunt mai mici şi mai compacte ca niciodată.

* - Economie de energie de până la 30 % pe baza IEC 603311, în comparaţie cu RI3320 la setare maximă.
* - Comparativ cu fierul de călcat cu abur Azur Performer de la Philips.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Stație de călcat
Pentru activități de tip:Consumator
Putere (W):2400
Presiune (bar):5.8
Gamă:PerfectCare Compact
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q1 2017
Altele (generale):Procesor Smart Control
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Vârf de precizie:Da
Sistem de blocare:Da
Sistem anti-calcar folosit:Program prestabilit
Tehnologie anti-calcar:Smart Calc Clean
Indicator anti-calcar:Da (luminos și sonor)
Altele (anti-calcar):După 1 - 3 luni de utilizare, ledul de detartrare începe să lumineze intermitent, iar aparatul începe să emită semnale sonore pentru a-ţi aminti că trebuie să efectuezi procesul de detartrare. În plus, este integrată o a doua măsură de siguranţă pentru a-ţi proteja aparatul împotriva calcarului: funcţia de abur este dezactivată dacă detartrarea nu este realizată. După realizarea detartrării, funcţia de abur va fi restabilită. Acest lucru se întâmplă indiferent de tipul de apă utilizat.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):120
Jet de abur (g):330
Legendă:Peste 120g/min = Debit foarte ridicat. Aparatele regăsite peste această valoare sunt predominant stații de călcat. Avantajul acestora este că majoritatea cutelor vor fi netezite de obicei dintr-o singură mișcare.
Tehnologie auto-ajustoare:Da (OptimalTEMP)
Timp de încălzire:2 minute
Gata de utilizare:Da (indicator luminos și sonor)
Reglare manuală a aburului:Da
Continuu:Da
Vertical:Da
Talpa
Material talpă:Ceramică
Tehnologie talpă:SteamGlide Plus
Capacitatea de alunecare a tălpii:★★★★★
Rezistența la zgârieturi (durabilitatea):★★★★
Fără arsuri:Da (garantat de producător)
Număr găuri:66
Rezervor
Capacitate rezervor (l):1.5
Reumplere continuă:Da
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Accesorii
Recipient pentru detartrare:Da
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Blugi:Da
Draperii:Da
Perdele:Da
Lână:Da (Certificare Gold - aprobat de The Woolmark Company Pty Ltd pentru călcarea produselor din lână 100 %, cu condiţia ca articolele să fie călcate conform instrucţiunilor de pe eticheta articolului şi celor emise de producătorul acestui fier de călcat)
Haine pe umeraș:Da
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Mod ECO:Da (30%)
Lungime furtun (cm):160
Lungime cablu alimentare (cm):180
Cablu pivotant:Da (180℃)
Depozitare cablu:Velcro fix pentru alimentare
Compartiment pentru furtun
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 19.3 cm
Înălțime: 22.3 cm
Lungime: 37.3 cm
Dimensiuni brute (cm):Lățime: 23 cm
Înălțime: 27.5 cm
Lungime: 39.3 cm
Greutatea fierului (kg):1.2
Greutatea bazei (kg):1.75
Greutate totală netă (kg):2.95
Greutate totală brută (kg):3.85
Culoarea predominantă:Verde
Culoarea secundară (accent):Alb
Ambalaj:100% reciclabil

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului