Fier de călcat cu abur Philips GC4526/17 [Gama Azur Performer Plus]

COD: GC4526/17
Stoc magazin

Mai rapid*, mai uşor şi mai inteligent - Fierul de călcat cu abur Azur Performer Plus de la Philips combină performanţa puternică cu uşurinţa de utilizare. Include un recipient de calcar încorporat pentru îndepărtarea eficientă a calcarului şi performanţe de durată ale aburului, control automat al aburului şi talpă T-ionicGlide.

Citeste descrierea completa
419,99 Lei -14%
mai ieftin cu 60,09 Lei
359,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

2600 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. 2600 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite.

Debit de abur continuu, de până la 50 g/min, pentru o mai bună îndepărtare a cutelor. Fluxul de abur continuu de până la 50 g/min îţi oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Control automat al aburului pentru o cantitate adecvată de abur la fiecare haină. Controlul automat al aburului te eliberează de grija selectării cantităţii necesare de abur. Nu trebuie decât să selectezi temperatura pentru hainele pe care le calci şi asta este tot.

Greutate optimă, pentru manevrare mai uşoară pe haine. Fierul de călcat are greutatea optimă pentru deplasarea mai uşoară pe orice haină, făcând călcatul mai simplu şi facilitând poziţionarea constantă a fierului de călcat pe masă şi înapoi pe piciorul de sprijinire.

Vârf cu precizie triplă, pentru control şi vizibilitate optime. Vârful ascuţit al Philips Azur Performer este foarte precis din 3 motive: are un vârf ascuţit, un canal pentru nasturi şi un design precis al capătului. Vârful cu precizie triplă îţi permite să ajungi şi la cele mai problematice porţiuni, de ex. în jurul nasturilor sau între pliuri.

Recipientul pentru calcar încorporat colectează calcarul în timpul călcării. Recipientul pentru calcar conceput special şi încorporat colectează particulele de calcar în timpul călcării. Procesul de curăţare automată elimină calcarul din fierul de călcat, pentru a menţine performanţe consecvente de călcare, zi de zi.

Curăţare automată pentru eliminarea eficientă a calcarului. Pe lângă rezervorul integrat pentru calcar, funcţia de curăţare automată a tălpii îndepărtează chiar şi cel mai persistent calcar. O talpă curată îmbunătăţeşte performanţa aburului şi rezultatele călcării.

Sistem CordGuide inovator. Sistemul inovator CordGuide se fixează pe masa de călcat şi îndepărtează cablul în timpul călcatului.

Oprire electronică de siguranţă la lăsarea fierului de călcat nesupravegheat. Funcţia de oprire electronică opreşte automat fierul de călcat când este lăsat nesupravegheat sau când este răsturnat.

Jet de abur de până la 210 g. Jet de abur de până la 210 g pentru îndepărtarea rapidă a celor mai persistente cute.

T-ionicGlide: cea mai bună talpă de 5 stele. T-ionicGlide este cea mai bună talpă de alunecare şi cea mai rezistentă la zgârieturi, de 5 stele, cu strat integrat de oxid de titan.

* - Comparativ cu un fier de călcat cu abur obişnuit de la Philips, de 2200 W.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului