Fier de călcat cu abur Philips GC3810/20 [Gama Azur Performer]

COD: GC3810/20
Stoc magazin

Mai uşor, mai rapid şi mai inteligent - Fierul de călcat cu abur Azur Performer de la Philips combină performanţa puternică cu utilizarea uşoară. Controlul nostru automat al aburului asigură cantitatea adecvată de abur pentru orice tip de haină. Talpa SteamGlide Plus oferă o alunecare remarcabilă.

Citeste descrierea completa
265,99 Lei -14%
mai ieftin cu 37,09 Lei
228,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

2400W pentru încălzire rapidă a fierului. Fierul de călcat cu abur Azur Performer Plus de 2400W se încălzeşte rapid, furnizând performanţă puternică şi rezultate de călcare excelente.

Debit de abur continuu, de până la 40 g/min, pentru o mai bună îndepărtare a cutelor. Fluxul de abur continuu de până la 40 g/min îți oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Jet de abur de 150 g pentru îndepărtarea facilă a celor mai încăpăţânate cute. Jetul de abur de până la 150 g al fierului de călcat îţi permite să îndepărtezi cu uşurinţă chiar şi cele mai persistente cute.

Talpă SteamGlide Plus: cea mai bună alunecare din gama noastră de produse, pentru rezultate rapide. Talpa noastră SteamGlide Plus cu cea mai bună alunecare îți oferă rezultate desăvârşite. Orificiile atent proiectate asigură o distribuţie echilibrată a aburului.

Sistemul de detartrare cu acţiune dublă pentru prevenirea depunerii calcarului. Sistemul Double Active Calc al fierului tău de călcat cu abur de la Philips previne depunerile de calcar cu ajutorul pastilelor anticalcar şi al funcţiei de detartrare. Curăţarea regulată a fierului tău de călcat cu abur are ca rezultat mai puţine pete albe cauzate de calcar şi o performanţă îndelungată a aburului, cu alte cuvinte rezultate mai bune de călcare.

Control automat al aburului pentru o cantitate adecvată de abur la fiecare haină. Controlul automat al aburului te eliberează de grija selectării cantităţii necesare de abur. Nu trebuie decât să selectezi temperatura pentru hainele pe care le calci şi asta este tot.

Vârf cu precizie triplă, pentru control şi vizibilitate optime. Vârful ascuţit al Philips Azur Performer este foarte precis din 3 motive: are un vârf ascuţit, un canal pentru nasturi şi un design precis al capătului. Vârful cu precizie triplă îţi permite să ajungi şi la cele mai problematice porţiuni, de ex. în jurul nasturilor sau între pliuri.

Greutate optimă, pentru manevrare mai uşoară pe haine. Fierul de călcat are greutatea optimă pentru deplasarea mai uşoară pe orice haină, făcând călcatul mai simplu şi facilitând poziţionarea constantă a fierului de călcat pe masă şi înapoi pe piciorul de sprijinire.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului