Aspirator vertical reîncărcabil fără fir 2-in-1 Philips FC6168/01 [Gama PowerPro Duo]

COD: FC6168/01
Stoc epuizat

Noul PowerPro Duo de la Philips îţi oferă rezultate de curăţare temeinice pe suprafeţe dure şi covoare. Tehnologia PowerCyclone menţine puterea mare de aspirare, pentru performanţă excelentă. Capul de curăţare TriActive Turbo captează mai mult praf şi mai multe scame dintr-o singură mişcare.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Tehnologia PowerCyclone pentru performanţă maximă. Tehnologia PowerCyclone oferă o bună curăţare dintr-o singură mişcare prin intermediul unor paşi extrem de eficienţi: 1) Aerul intră rapid în PowerCyclone graţie fantei de admisie aer drepte şi netede. 2) Orificiul curbat de trecere a aerului accelerează aerul în compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

Cap de aspirare turbo TriActive, pentru cea mai bună performanţă de curăţare pe covoare. Capul de aspirare turbo TriActive asigură cea mai bună performanţă de curăţare pe suprafeţe dure şi covoare. Peria motorizată şi fluxul de aer optimizat colectează toate impurităţile şi scamele într-o singură mişcare.

Baterii puternice de 18V, cu litiu pentru durată de funcţionare îndelungată. Baterii puternice de 18V, cu litiu-ion au o putere mai durabilă faţă de bateriile standard. Bateriile Li-Ion sunt şi foarte uşoare, oferindu-ţi o experienţă de curăţare mai durabilă.

Funcţionare fără fir pentru libertatea de a curăţa oriunde. Bateriile reîncărcabile pentru funcţionare fără fir îţi oferă libertatea de a curăţa oriunde. Acum cablul nu mai este o barieră şi poţi curăţa uşor în diferite camere fără efort special.

Poziţie independentă pentru depozitare instantanee oriunde. Aspiratorul are o poziţie de depozitare comodă, verticală, atât cu şi fără tijă. Astfel, poţi depozita aspiratorul instantaneu oriunde dorești, chiar şi în timpul curăţării.

Peria motorizată a capului de curăţare elimină complet părul de animale. Datorită capului de curăţare turbo TriActive cu o perie motorizată, poţi acum elimina părul de animale de pe canapele, pernuţe şi ale materiale. Ideal pentru deţinătorii de animale de companie.

Funcţionalitate 2-în-1 pentru curăţarea atât a podelelor, cât şi a mobilei. Funcţionalitatea 2-în-1 îţi oferă un aspirator vertical şi un aspirator de mână fără fir la un loc, pentru a curăţa uşor atât podeaua, cât şi mobila.

Flexibilitate maximă pentru curăţarea zonelor dificile. PowerPro Duo este proiectat să ajungă oriunde, pentru a putea curăţa uşor sub canapea, sub pat sau masă fără efort.

Compartiment de praf cu golire dintr-o singură operaţie, simplă şi igienică. Compartimentul pentru praf este conceput perfect pentru eliminarea murdăriei direct în coşul de gunoi. Datorită sistemului de golire simplu cu o singură operaţie, acum poţi goli uşor compartimentul de praf fără a atinge murdăria, evitând procesele complicate. Igienic şi uşor de golit.

Tehnologia filtrului cu 3 straturi captează microparticulele. Filtrul lavabil cu 3 straturi poate capta peste 90 % dintre alergeni, cum ar fi polenul, părul de animale şi praful, pentru un aer curat.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Datele tehnice

Produse corelate

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului