produse

Aspirator vertical ROWENTA Dual Force RH6751WO, Force Cyclonic, 21.6 V, 2 viteze, Autonomie 45 min, Recipient 0.6 l, Albastru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
Tip: Free Pickup & Return
COD: RH6751WO
EAN: 3221614004469
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 4,20kg
L: 32,00cm
l: 20,00cm
Î:61,00cm

Documente oficiale

Descriere


Curăță orice suprafață într-un timp scurt! Bucură-te de o experieță unică de curățat datorită aspiratorului vertical Rowenta Dual Force 2 în 1, acesta poate fi utilizat și ca aspirator de mână pentru confort sporit și pentru a economi timp atunci când trebuie să faci curat în casă, capul de aspirare cu perie motorizată și luminile LED vin la pachet cu o baterie Litiu-Ion ce oferă o autonomie mare, toate acestea într-un aspirator cu design compact pentru sesiuni de curățat rapide și eficiente.

Aspirator vertical rowenta dual force 2 în 1. Aspirator vertical ce poate fi folosit și ca apirator de mână aspiratorul vertical Rowenta Dual Force 2 în 1 a fost proiectat special pentru a oferi sesiuni de curățat confortabile, acesta putând fi folosit și pe post de aspirator de mână pentru a ușura curățarea casei și pentru a economi timp. Bucură-te de o experiență de curățat de neegalat datorită funcțiilor inteligente pe care aspiratorul vertical le oferă în scopul obținerii de rezultate perfecte de fiecare dată.

Luminile LED oferă vizibilitate îmbunătățită. Atunci când aspiri sub mobilă sau pentru zonele cu luminozitate scăzută, iar capul motorizat asigură performanțe de curățare de top, mânerul pliabil oferă o depozitare ușoară, în timp ce poziție verticală a aspiratorului garantează o utilizare confortabilă în fiecare zi, bateria de înaltă performanță Litiu-Ion garantează o autonomie de până la 45 de minute, cu o încărcare completă în numai 5 ore pentru confort sporit. Toate acestea într-un aspirator cu design compact pentru sesiuni de curățat eficiente și fără efort.

RH6751WO-00.jpg

Caracteristici esențiale:
-Aspirator vertical 2 în 1 pentru a economisi timp. Bucură-te de o experiență unică datorită aspiratorului vertical ce poate fi folosit și pe post de aspirator de mână: greutate redusă, sesiuni de curățat fără efort, utilizare fără fir pentru confort sporit în orice situație.
-Perie motorizată cu lumini LED. Bucură-te de sesiuni de curățat perfecte, cu rezultate optime pentru toate tipurile de suprafețe, datorită luminilor LED ce oferă vizibilitate optimă în zonele cu luminozitate scazută sau sub mobilier.
-Mâner pliabil pentru depozitare ușoară. Aspiratorul vertical Rowenta Dual Force dispune de un mâner ergonomic pliabil pentru a garanta o depozitare ușoară a aspiratorului.
-Greutate redusă și confort. Corpul cu greutate redusă și designul ergonomic oferă confort maxim în timpul sesiunilor de curățat. Poziția verticală și mânerul ergonomic ajută la îmbunătățirea nivelului de confort pentru sesiuni perfecte în fiecare zi.
-Eficient chiar și pentru sesiunile de curățat prelungite. Dual Force garantează o autonomie de până la 45 de minute* atât pentru sesiuni de curățare rapidă cât și pentru cele prelungite și minuțioase.
-Performanțe de lungă durată. Aspiratorul dispune de o baterie de înaltă performanță Litiu-Ion de 21.6 V.
-Curățare fără efort. Aspiratorul vertical dispune de un corp cu greutate redusă, de numai 2.5 kilograme, și un design compact ce oferă sesiuni de curățat rapid și fără efort.
-Rezultate optime. Sistemul Cyclonic îți oferă o filtrare perfectă a aerului de praf.

RH6751WO-02.jpg

Specificații:
Tip produs: aspirator vertical.
Utilizare: tip rezidențial.
Tip aspirare: uscată.
Tip alimentare: acumulator.
Tip suprafata: mulți-suprafețe.
Putere: 48W.
Autonomie acumulator: 45min.
Baterie reîncărcabilă: da.
Încărcător: da.
Tensiune alimentare: 21.6V.
Nivel zgomot: 79dB.
Capacitate colectare: 0.6l.
Control pe mâner: da.
Variator de putere: da.
Sistem luminare: da.
Sistem cyclonic: da.
Dimensiuni: adâncime 178mm; lățime 271mm; înălțime 1130mm.
Greutate: 2.5 Kg.
Culoare: albastru/negru.


istorierowenta.jpg

Scurtă istorie:
Rowenta este un brand renumit din 1909. Îți prezentăm în continuare etapele cheie ale evoluției sale, din 1884 până în anii 1960, ÎNCEPUTURILE BRAND-ULUI, în 1884, Robert Weintraud, un industriaș din Offenbach, creează compania Weintraud & Co GmbH, care produce rechizite pentru birou, accesorii pentru fumători, lămpi și ceasuri, în decembrie 1909, acesta înființează brand-ul Rowenta al cărui nume se inspiră din numele său, rowenta se dezvoltă rapid datorită design-ului rafinat and high-quality products. Oferind aparate de uz casnic care utilizează tehnologii de vârf, aceasta lansează cu succes noi produse. 1949 Lansarea primul fier de călcat controlat prin termostat, cu elemente de încălzire din ceramică. Din anii 1960 până în anii 2000 focus pe inovare, din 2000 și până astăzi ROWENTA își afirmă valorile, încheie de asemenea parteneriate cu brand-urile de top de pe piață. Produsele sale sunt pe primul plan în cadrul evenimentelor și locațiilor importante. În 2004 Rowenta este premiat pentru gama sa Brunch, creată de către proiectantul Jasper Morrison, din 2006 Rowenta a colaborat cu Elite Model Look pentru a oferi o gamă exclusivă de aparate de coafat. În 2008 Rowenta se implică în acest extraordinar eveniment din domeniul modei. Stiliști celebri utilizează produsele Rowenta în culise. În 2012 placa de îndreptat părul Steampod își face intrarea în saloanele de coafură după cinci ani de cercetare realizată în colaborare cu L'Oréal. 2014 Tehnologie pentru o viață mai frumoasă, un nou motto pentru a scoate în evidență ADN-ul brand-ului: înfrumusețarea vieții cu ajutorul unei tehnologii de înaltă performanță care oferă rezultate perfecte.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.